Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Valtion työelämäpalvelut esittäytyy

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Laura Salmi
Antti Seppänen
Juha-Petri Sievänen
Liisa Virolainen

Yhteinen sähköpostiosoitteemme:
[email protected]

Laura Salmi.

Laura Salmi

Laura Salmi vastaa työelämäpalveluiden viestinnästä. Laura toimii Valtiolla.fi-työelämäsivuston toimitussihteerinä, jonka tehtävänä on päivittää sisältöä (artikkelit, tapahtumat, Kaiku-hankerekisteri) ja kehittää sivustoa yhdessä päätoimittajan kanssa. Lauran tehtäviin kuuluvat myös uutiskirjeet, someviestintä, muiden sivujen päivitykset ja tapahtuminen järjestelyt.

Lauraan voi olla yhteydessä myös Kaiku-hankerekisteriin ja Kaiku-hankerahan hakemiseen liittyvissä käytännön asioissa sekä Työsuojeluhenkilörekisteriin liittyvissä kysymyksissä.

Puhelinnumero: 0295 502 494
Sähköposti:
[email protected]
Twitter: @LauraMariaSalmi

Antti Seppänen

Antti Seppänen on kehittäjä, jonka vahvuuksia ovat ratkaisukeskeinen ote sekä vahva osallistaminen. Hän uskoo vuorovaikutuksen ja kuuntelemisen voimaan ja pyrkii hyödyntämään erilaisuutta voimavarana.

Antti haluaa kehittää virastojen tiedolla johtamista dialogisempaan ja ilmiölähtöisempään suuntaan. Hän myös uskoo tarinoiden merkitykseen päätösten ja kehittämisen taustalla. Verkostojen hallinta ja siilorajojen ylitse tapahtuva kehittäminen ovat hänelle tärkeitä teemoja. Häneen voi olla yhteydessä, kun kaipaatte sparrausta erilaisten organisaatioiden tai työyhteisöjen muutoksissa.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 2153
Twitter: @anttise
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anttiseppanen/

Juha-Petri Sievänen

Juha-Petri Sievänen omaa kokemusta henkilöstön asemaan vaikuttavista muutoksista ja sitä kautta organisaatioiden muutostilanteista laajemminkin. Työn tekemisen tapojen uudistaminen osana muutosta innostaa. Haluan olla mukana luomassa edellytyksiä verkostotyölle ja etenkin uudistuksille, jotka nykyistä paremmin mahdollistavat yhteisen työn tekemistä sekä henkilöstön liikkuvuutta. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena on dialogin hyödyntäminen vuorovaikutuksen sekä kehittämisen tukena.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 3327
Twitter: @JPSievanen
Linkedin: Juha-Petri Sievänen LinkedInissä

Liisa Virolainen, Valtiokonttori

Liisa Virolainen

Liisa Virolainen perustaa voimansa monipuoliseen kokemukseensa valtionhallinnosta, yksityiseltä sektorilta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Hän konsultoi, kokeilee, valmentaa, fasilitoi, verkostoituu ja kirjoittaa. Erityisesti hän innostuu tutkiessaan toisiinsa kytkeytyneitä, moniulotteisia systeemejä ja kuvitellessaan tulevaisuutta.

Liisa ui sulavasti eri verkostoissa, syttyy dialogista ja moninaisesta vuorovaikutuksesta. Hän innostuu kaikenlaisesta kehittämisestä sekä etenkin rajapinnoista yksiköiden ja yhteisöjen välillä. Liisan erikoistumisalueisiin lukeutuvat mm. systeemisyys, kompleksisuusajattelu, työyhteisösovittelu, työnohjaus, ennakointi, dialogi, konfliktinratkaisu ja organisaation resilienssi.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 2652
Twitter: @LiisaVirolainen
Linkedin: Liisa Virolainen LinkedInissä

Takaisin palvelusivulle >

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset