Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Valtion työelämäpalvelut esittäytyy

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Laura Salmi
Katri Kanerva
Juha-Petri Sievänen
Liisa Virolainen

Yhteinen sähköpostiosoitteemme:
kaiku@valtiokonttori.fi

Laura Salmi.

Laura Salmi

Laura Salmi vastaa työelämäpalveluiden viestinnästä. Laura toimii Valtiolla.fi-työelämäsivuston toimitussihteerinä, jonka tehtävänä on päivittää sisältöä (artikkelit, tapahtumat, Kaiku-hankerekisteri) ja kehittää sivustoa yhdessä päätoimittajan kanssa. Lauran tehtäviin kuuluvat myös uutiskirjeet, someviestintä, muiden sivujen päivitykset ja tapahtuminen järjestelyt.

Lauraan voi olla yhteydessä myös Kaiku-hankerekisteriin ja Kaiku-hankerahan hakemiseen liittyvissä käytännön asioissa sekä Työsuojeluhenkilörekisteriin liittyvissä kysymyksissä.

Puhelinnumero: 0295 502 494
Sähköposti:
laura.salmi@valtiokonttori.fi
Twitter: @LauraMariaSalmi

Kuvassa Valtiokonttorin taloushallintoasiantuntija Katri Kanerva.

Katri Kanerva

Katri Kanerva koordinoi Vastuullisuus näkyväksi -hanketta, jonka tavoitteena on luoda valtionhallinnolle yhtenäinen vastuullisuusraportoinnin kehys. Tavoitteena on myös etsiä yhdessä virastojen ja laitosten kanssa vastuullisuutta edistäviä toimintatapoja ja rakentaa tekijöiden verkostoja.

Katrin tausta on valtion taloushallinnon ohjaus- ja kehittämistehtävissä, mikä luo mielenkiintoisen perustan vastuullisuusraportoinnin kehittämiseen. Yhteiskunnan ja valtion nykyajassa kohtaamat haasteet vaativat paitsi syväluotavaa asiantuntijuutta, myös eri alojen voimien yhdistämistä. Katri uskoo, että ongelmanratkaisussa tulee entistä enemmän keskittyä eri näkökulmien yhteen tuomiseen parhaimpien ratkaisujen löytämiseksi.

Sähköposti: katri.kanerva@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 3364
Twitter: @katrikanerva
Linkedin: Katri Kanerva LinkedInissä

Juha-Petri Sievänen

Juha-Petri Sievänen omaa kokemusta henkilöstön asemaan vaikuttavista muutoksista ja sitä kautta organisaatioiden muutostilanteista laajemminkin. Työn tekemisen tapojen uudistaminen osana muutosta innostaa. Haluan olla mukana luomassa edellytyksiä verkostotyölle ja etenkin uudistuksille, jotka nykyistä paremmin mahdollistavat yhteisen työn tekemistä sekä henkilöstön liikkuvuutta. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena on dialogin hyödyntäminen vuorovaikutuksen sekä kehittämisen tukena.

Sähköposti: juha-petri.sievanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 3327
Twitter: @JPSievanen
Linkedin: Juha-Petri Sievänen LinkedInissä

Liisa Virolainen, Valtiokonttori

Liisa Virolainen

Liisa Virolainen perustaa voimansa monipuoliseen kokemukseensa valtionhallinnosta, yksityiseltä sektorilta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Hän konsultoi, kokeilee, valmentaa, fasilitoi, verkostoituu ja kirjoittaa. Erityisesti hän innostuu tutkiessaan toisiinsa kytkeytyneitä, moniulotteisia systeemejä ja kuvitellessaan tulevaisuutta.

Liisa ui sulavasti eri verkostoissa, syttyy dialogista ja moninaisesta vuorovaikutuksesta. Hän innostuu kaikenlaisesta kehittämisestä sekä etenkin rajapinnoista yksiköiden ja yhteisöjen välillä. Liisan erikoistumisalueisiin lukeutuvat mm. systeemisyys, kompleksisuusajattelu, työyhteisösovittelu, työnohjaus, ennakointi, dialogi, konfliktinratkaisu ja organisaation resilienssi.

Sähköposti: liisa.virolainen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2652
Twitter: @LiisaVirolainen
Linkedin: Liisa Virolainen LinkedInissä

Takaisin palvelusivulle >

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset