Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Valtion työelämäpalvelut esittäytyy

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Kimmo Järvinen
Tuija Hytönen
Hani Olsson
Antti Seppänen
Juha-Petri Sievänen
Liisa Virolainen

Yhteinen sähköpostiosoitteemme:
[email protected]

Tuija Hytönen

Tuija Hytönen on kokenut kehittäjä, joka tuntee viraston kehittämistyön arjen. Tuija on tullut Valtiokonttoriin henkilökiertoon Helsingin poliisilaitoksen kehittämispäällikön tehtävästä. Tuija on tutkinut  ja kouluttanut henkilöstön kehittämistyötä ja toiminut kehittäjänä erilaisissa hankkeissa ja verkostoissa.

Tuija sparraa ja auttaa mielellään organisaatioita ja työyhteisöjä jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen. Hän tarkastelee työpaikkoja oppivina systeemeinä ja tiloina. Tuija innostuu strategisesta, ilmiölähtöisestä ja dialogisesta kehittämisestä sekä erilaisista kokeiluista, kohtaamisista, keskusteluista ja yhteisistä oivalluksista.

Tuija on kasvatustieteen tohtori, hän on väitellyt henkilöstön kehittämistyön asiantuntijuudesta. Tuijalla on myös psykologin, työnohjaajan ja kriisityön ohjaajan koulutus. Hän on itsekin jatkuva oppija, niinpä hän erikoistuu parhaillaan työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologiksi.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 2222
Linkedin: Tuija Hytönen LinkedInissä

Kimmo Järvinen, Valtiokonttori

Kimmo Järvinen

Kimmo Järvinen on tiedolla johtamisen asiantuntija. Hänen kiinnostuksen kohteitansa ovat tiedon käyttö päätöksenteossa, tiedon tuottaminen sekä tulosohjaus. Häneen kannattaa olla yhteydessä, kun haluat keskustella tiedon paremmasta hyödyntämisestä, valtion yhteisistä järjestelmistä saatavista tiedoista tai tulosohjaukseen ja valtion tulostieto -järjestelmään liittyvistä asioista.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 2405
Twitter: @jarv_kim
Linkedin: Kimmo Järvinen LinkedInissä

Hani Olsson

Hani Olsson varmistaa työssään, että työelämän kehittämiseen liittyvät opit ja työkalut tulevat mahdollisimman laajaan käyttöön. Hän sparraa erityisesti yhteisöviestinnän, osaamisen jakamisen, etätyön sekä vuorovaikutuksen kehittämishankkeissa. Mieluisia työelämän trendejä hänelle ovat yhteisötyökalujen nousu sekä asiantuntijabrändien merkitys, joka näkyy jokaisen virkamiehen arjessa.

Taustaltaan Hani on brändinhallinnan ammattilainen ja koulutukseltaan myös työnohjaaja ja ammatillinen opettaja. Hän on hakeutunut monipuolisiin työskentely-ympäristöihin ja uskoo erilaisuuden voimavaraan. Hän on työskennellyt mm. konserniviestinnässä kansainvälisellä cleantech-alalla, liiketoimintajohtajana sekä henkilöstö- ja viestintäjohtajana koulutusalalla sekä muutosjohtamisen projektipäällikkönä julkisten hankintojen kärkihankkeessa.

Puhelinnumero: 0295 503 303
Sähköposti:
 [email protected]
Twitter: @haniolsson
Linkedin: Hani Olsson LinkedInissä

Antti Seppänen

Antti Seppänen on kehittäjä, jonka vahvuuksia ovat ratkaisukeskeinen ote sekä vahva osallistaminen. Hän uskoo vuorovaikutuksen ja kuuntelemisen voimaan ja pyrkii hyödyntämään erilaisuutta voimavarana.

Antti haluaa kehittää virastojen tiedolla johtamista dialogisempaan ja ilmiölähtöisempään suuntaan. Hän myös uskoo tarinoiden merkitykseen päätösten ja kehittämisen taustalla. Verkostojen hallinta ja siilorajojen ylitse tapahtuva kehittäminen ovat hänelle tärkeitä teemoja. Häneen voi olla yhteydessä, kun kaipaatte sparrausta erilaisten organisaatioiden tai työyhteisöjen muutoksissa.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 2153
Twitter: @anttise
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anttiseppanen/

Juha-Petri Sievänen

Juha-Petri Sievänen omaa kokemusta henkilöstön asemaan vaikuttavista muutoksista ja sitä kautta organisaatioiden muutostilanteista laajemminkin. Työn tekemisen tapojen uudistaminen osana muutosta innostaa. Haluan olla mukana luomassa edellytyksiä verkostotyölle ja etenkin uudistuksille, jotka nykyistä paremmin mahdollistavat yhteisen työn tekemistä sekä henkilöstön liikkuvuutta. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena on dialogin hyödyntäminen vuorovaikutuksen sekä kehittämisen tukena.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 3327
Twitter: @JPSievanen
Linkedin: Juha-Petri Sievänen LinkedInissä

Liisa Virolainen, Valtiokonttori

Liisa Virolainen

Liisa Virolainen perustaa voimansa monipuoliseen kokemukseensa valtionhallinnosta, yksityiseltä sektorilta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Hän konsultoi, kokeilee, valmentaa, fasilitoi, verkostoituu ja kirjoittaa sekä päätoimittaa Uusi Kaiku -lehteä. Erityisesti hän innostuu tutkiessaan toisiinsa kytkeytyneitä, moniulotteisia systeemejä ja kuvitellessaan tulevaisuutta.

Liisa ui sulavasti eri verkostoissa, syttyy dialogista ja moninaisesta vuorovaikutuksesta. Hän innostuu kaikenlaisesta kehittämisestä sekä etenkin rajapinnoista yksiköiden ja yhteisöjen välillä. Liisan erikoistumisalueisiin lukeutuvat mm. systeemisyys, kompleksisuusajattelu, työyhteisösovittelu, työnohjaus, ennakointi, dialogi ja konfliktinratkaisu.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 50 2652
Twitter: @LiisaVirolainen
Linkedin: Liisa Virolainen LinkedInissä

Takaisin palvelusivulle >

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää