Hyppää sisältöön

 • Suomi
 • Svenska

  Svenska

  Tätä sisältöä ei ole käännetty valitulle kielelle. Voit siirtyä tästä etusivulle

 • English

  English

  Tätä sisältöä ei ole käännetty valitulle kielelle. Voit siirtyä tästä etusivulle


Maksuliike-tiimi esittäytyy

Teemme töitä sen eteen, että julkisen sektorin taloushallinto hoituisi mahdollisimman automaattisesti. Tähän liittyvät niin verkkomaksaminen, verkkolaskutus kuin sähköiset kuitit. Vastaamme valtion maksuliikkeen ohjauksesta, kehitämme maksuliikkeeseen liittyviä prosesseja ja välineitä sekä valvomme maksuliikkeen operatiivista hoitamista kirjanpitoyksiköissä.

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Pirjo Ilola
Keijo Kettunen (yksikön vetäjä)
Anni Koskinen
Arja Nieminen
Saila Santala
Kristiina Seppälä

Yhteiset postilaatikkomme:
maksuliike@valtiokonttori.fi
verkkolaskutus@valtiokonttori.fi

Pirjo Ilola

Pirjo Ilola on taloushallinnon asiantuntija ja verkkolaskun osaaja. Taloushallinnon automatisointi, reaaliaikainen taloushallinto ja siihen kiinteästi liittyvät verkkolasku ja eKuitti ovat Pirjon heiniä. Pirjo edustaa Suomea myös EU-komission verkkolaskun työryhmässä, jossa hän edistää verkkolaskutusta Eurooppa-tasolla.

Sähköposti: pirjo.ilola@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2081
Twitter: @PirjoI
Linkedin: Pirjo Ilola LinkedInissä

Keijo Kettunen

Keijo Kettunen työskentelee maksuliikkeen ja prosessien kehittämisen parissa. Hänen tehtävänään on varmistaa, että valtion maksuliike hoidetaan kustannustehokkaasti ja toimintavarmasti. Keijo on erityisen innostunut sähköisestä taloushallinnosta sekä automaation hyödyntämisestä.

Keijon mielestä valtionhallinnon pitää pystyä tuottamaan taloushallinnon palvelut kilpailukykyisesti yksityiseen sektoriin nähden, oli sitten mittari mikä tahansa. Valtion tulee olla suunnannäyttäjä. Sähköisten palvelujen kehittämisessä Keijolle on tärkeää avoimuus, kumppanuusajattelu sekä vastavuoroisuus: jos vaadit yrityksiltä sähköisiä laskuja, ole valmis myös itse lähettämään niitä. Hyvät asiat syntyvät useimmiten vuorovaikutuksen ja keskustelujen kautta.

Sähköposti: keijo.kettunen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2408
Twitter: @kepa3011
Linkedin: Keijo Kettunen LinkedInissä

Anni Koskinen

Anni Koskinen ohjaa ja kehittää valtiohallinnon tilauksesta perintään -prosessia. Hänen tehtävänään on myös edistää Suomi.fi-maksut -palvelun käyttöönottoa julkishallinnon organisaatioissa. Suomi.fi-maksujen avulla esimerkiksi kuntalaiset voivat hoitaa maksunsa verkkomaksuina. Annilla on monipuolinen kokemus taloushallinto- ja ICT-tehtävistä.

Anniin voi olla yhteydessä niin tilauksesta perintään -prosesseihin, myyntilaskutukseen, myyntireskontran hoitoon kuin verkkomaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: anni.koskinen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2018
Twitter: @AnniKoskinen1
Linkedin: Anni Koskinen LinkedInissä

Arja Nieminen

Arja Nieminen on maksuliikkeen asiantuntija. Hänen tehtävänään on valtionhallinnon maksuliikkeen ohjaaminen ja kehittäminen. Arjalla on monipuolinen kokemus eri taloushallinnon tehtävistä ja häneen voi olla yhteydessä niin maksuliikeprosesseihin, pankkitileihin, maksuaikakortteihin, matkatileihin kuin verkkomaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: arja.nieminen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2402
Linkedin: Arja Nieminen LinkedInissä

Saila Santala

Saila on lainassa Valtiokonttorissa Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksesta Palkeista. Hänen järjestelmäosaamisestaan ja taloushallinnon syvästä ymmärryksestä on iloa erityisesti nyt, kun virastot ottavat käyttöönsä Handi-palvelua.

Hankinnasta maksuun -prosessissa Sailaa innostaa erityisesti automaation laajempi hyödyntäminen. Hän tuottaa virastoille mm. Hama hyvät käytännöt -ohjetta ja kannustaa kirjanpitoyksiköiden talousasiantuntijoita automaatiotason nostamisessa.

Sähköposti: saila.santala@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2240
Twitter: @SailaSantala
Linkedin: Saila Santala LinkedInissä

Kristiina Seppälä

Kristiina Seppälä on tehnyt pitkään töitä sen eteen, että valtion organisaatiot ottaisivat vastaan vain verkkolaskuja. Verkkolasku on edellytys taloushallinnon automatisoinnille. Tällä hetkellä yli 90 prosenttia valtiolle tulevista laskuista on jo verkkolaskuja.

Kristiinalla on myös pitkä kokemus valtion laskujenvälityspalvelun kehittämisestä ja ohjaamisesta. Lisäksi hän on mukana taloushallinnon prosessien kehittämisessä ja ohjaamisessa.

Sähköposti: kristiina.seppala@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 3326

TAKAISIN PALVELUSIVULLE >

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää