Hyppää sisältöön

Maksuliike-tiimi esittäytyy

Teemme töitä sen eteen, että julkisen sektorin taloushallinto hoituisi mahdollisimman automaattisesti. Tähän liittyvät niin verkkomaksaminen, verkkolaskutus kuin sähköiset kuitit. Vastaamme valtion maksuliikkeen ohjauksesta, kehitämme maksuliikkeeseen liittyviä prosesseja ja välineitä sekä valvomme maksuliikkeen operatiivista hoitamista kirjanpitoyksiköissä.

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Keijo Kettunen (yksikön vetäjä)
Viktoria Hindsberg
Pirjo Ilola
Anni Koskinen
Kirsi Launomaa
Arja Nieminen

Yhteiset postilaatikkomme:
maksuliike@valtiokonttori.fi
verkkolaskutus@valtiokonttori.fi
verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

Keijo Kettunen

Keijo Kettunen työskentelee maksuliikkeen ja prosessien kehittämisen parissa. Hänen tehtävänään on varmistaa, että valtion maksuliike hoidetaan kustannustehokkaasti ja toimintavarmasti. Keijo on erityisen innostunut sähköisestä taloushallinnosta sekä automaation hyödyntämisestä.

Keijon mielestä valtionhallinnon pitää pystyä tuottamaan taloushallinnon palvelut kilpailukykyisesti yksityiseen sektoriin nähden, oli sitten mittari mikä tahansa. Valtion tulee olla suunnannäyttäjä. Sähköisten palvelujen kehittämisessä Keijolle on tärkeää avoimuus, kumppanuusajattelu sekä vastavuoroisuus: jos vaadit yrityksiltä sähköisiä laskuja, ole valmis myös itse lähettämään niitä. Hyvät asiat syntyvät useimmiten vuorovaikutuksen ja keskustelujen kautta.

Sähköposti: keijo.kettunen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2408
Twitter: @kepa3011
Linkedin: Keijo Kettunen LinkedInissä

Viktoria Hindsberg

Viktoria Hindsberg on maksuliikkeen ja maksamisratkaisujen asiantuntija. Hän kehittää yhdessä muun tiimin kanssa valtion maksuliikettä, joka kattaa valtion maksuliikkeen kilpailuttamisen, ohjauksen ja neuvonnan.

Hänen tehtäviinsä kuuluu myös uusien maksamisratkaisujen kehittäminen sekä niiden käyttöönotto valtionhallinnossa.

Sähköposti: viktoria.hindsberg@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2035
Linkedin: Viktoria Hindsberg LinkedInissä

Pirjo Ilola

Pirjo Ilola on taloushallinnon asiantuntija ja verkkolaskun osaaja. Taloushallinnon automatisointi, reaaliaikainen taloushallinto ja siihen kiinteästi liittyvät verkkolasku ja eKuitti ovat Pirjon heiniä. Pirjo edustaa Suomea myös EU-komission verkkolaskun työryhmässä, jossa hän edistää verkkolaskutusta Eurooppa-tasolla.

Sähköposti: pirjo.ilola@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2081
Twitter: @PirjoI
Linkedin: Pirjo Ilola LinkedInissä

Anni Koskinen

Anni Koskinen ohjaa ja kehittää valtiohallinnon tilauksesta perintään -prosessia. Hänen tehtävänään on myös edistää Suomi.fi-maksut -palvelun käyttöönottoa julkishallinnon organisaatioissa. Suomi.fi-maksujen avulla esimerkiksi kuntalaiset voivat hoitaa maksunsa verkkomaksuina. Annilla on monipuolinen kokemus taloushallinto- ja ICT-tehtävistä.

Anniin voi olla yhteydessä niin tilauksesta perintään -prosesseihin, myyntilaskutukseen, myyntireskontran hoitoon kuin verkkomaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: anni.koskinen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2018
Twitter: @AnniKoskinen1
Linkedin: Anni Koskinen LinkedInissä

Kirsi Launomaa

Kirsi Launomaa on valtion Laskujenvälitys- ja Digitointipalvelun käyttöönottojen projektipäällikkö. Hänen tehtävänään on varmistaa, että valtiohallinnon käyttöönottoprojektit valmistuvat sovitussa laajuudessa ja aikataulussa.

Kirsillä on pitkä kokemus projektien ja hankkeiden johtamisesta. Kirsiin voi olla yhteydessä verkkolaskutukseen ja käynnissä oleviin projekteihin liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: kirsi.launomaa@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2031
Linkedin: Kirsi Launomaa LinkedInissä

Arja Nieminen

Arja Nieminen on maksuliikkeen asiantuntija. Hänen tehtävänään on valtionhallinnon maksuliikkeen ohjaaminen ja kehittäminen. Arjalla on monipuolinen kokemus eri taloushallinnon tehtävistä ja häneen voi olla yhteydessä niin maksuliikeprosesseihin, pankkitileihin, maksuaikakortteihin, matkatileihin kuin verkkomaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: arja.nieminen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2402
Linkedin: Arja Nieminen LinkedInissä

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset