Hyppää sisältöön

Maksuliike-tiimi esittäytyy

Teemme töitä sen eteen, että julkisen sektorin taloushallinto hoituisi mahdollisimman automaattisesti. Tähän liittyvät niin verkkomaksaminen, verkkolaskutus kuin sähköiset kuitit. Vastaamme valtion maksuliikkeen ohjauksesta, kehitämme maksuliikkeeseen liittyviä prosesseja ja välineitä sekä valvomme maksuliikkeen operatiivista hoitamista kirjanpitoyksiköissä.

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Tarja Tapio (yksikön vetäjä)
Viktoria Hindsberg
Anni Paavilainen (virkavapaalla)
Kirsi Launomaa
Arja Nieminen
Anja Alanko
Jenni Kainulainen

Yhteiset postilaatikkomme:
maksuliike@valtiokonttori.fi
verkkolaskutus@valtiokonttori.fi
verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

Tarja Tapio

Tarja Tapio vastaa maksuliikepäällikkönä T3-toimialan Maksuliikepalvelut -yksikön toiminnasta ja toimii tiimin esihenkilönä. Yksikön tehtävät sisältävät mm. valtion maksuliikettä, valtion maksamisratkaisuja ja laskujenvälitystä koskevia asioita. Tarjan vastuulla on maksuliikepalveluiden tehtävien ja prosessien kehittäminen sekä kannanotot, yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa.

Tarjalla on pitkä kokemus eri hallinnonaloilta projekti-, kehittämis- ja maksuliiketehtävistä.

Sähköposti: tarja.tapio@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2419
LinkedIn: Tarja Tapio LinkedInissä

Viktoria Hindsberg

Viktoria Hindsberg on maksuliikkeen ja maksamisratkaisujen asiantuntija. Hän kehittää yhdessä muun tiimin kanssa valtion maksuliikettä, joka kattaa valtion maksuliikkeen kilpailuttamisen, ohjauksen ja neuvonnan.

Hänen tehtäviinsä kuuluu myös uusien maksamisratkaisujen kehittäminen sekä niiden käyttöönotto valtionhallinnossa.

Sähköposti: viktoria.hindsberg@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2035
Linkedin: Viktoria Hindsberg LinkedInissä

Anni Paavilainen (virkavapaalla)

Anni Paavilainen ohjaa ja kehittää valtiohallinnon tilauksesta perintään prosessia. Hänen tehtävänään on myös edistää Suomi.fi-maksut palvelun käyttöönottoa julkishallinnon organisaatioissa. Suomi.fi-maksujen avulla esimerkiksi kuntalaiset voivat hoitaa maksunsa verkkomaksuina. Annilla on monipuolinen kokemus taloushallinto- ja ICT-tehtävistä.

Anniin voi olla yhteydessä niin tilauksesta perintään prosesseihin, myyntilaskutukseen, myyntireskontran hoitoon kuin verkkomaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: anni.paavilainen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2018
Twitter: @AnniKoskinen1
Linkedin: Anni Koskinen LinkedInissä

Kirsi Launomaa

Kirsi Launomaa vastaa valtion laskujenvälityspalvelusopimuksista ja laskujenvälityspalveluiden konsernitasoisesta kehittämisestä. Hänen tehtävänään on varmistaa, että valtiohallinnon laskujenvälityksessä noudatetaan Valtiokonttorin kilpailuttamia sopimuksia ja yhteisesti sovittuja laskujenvälitysprosesseja.

Kirsillä on pitkä kokemus projektien ja hankkeiden johtamisesta. Kirsiin voi olla yhteydessä verkkolaskutukseen ja käynnissä oleviin laskujenvälityspalvelun projekteihin liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: kirsi.launomaa@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2031
Linkedin: Kirsi Launomaa LinkedInissä

Arja Nieminen

Arja Nieminen on maksuliikkeen asiantuntija. Hänen tehtävänään on valtionhallinnon maksuliikkeen ohjaaminen ja kehittäminen. Arjalla on monipuolinen kokemus eri taloushallinnon tehtävistä ja häneen voi olla yhteydessä niin maksuliikeprosesseihin, pankkitileihin, maksuaikakortteihin, matkatileihin kuin verkkomaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: arja.nieminen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2402
Linkedin: Arja Nieminen LinkedInissä

Anja Alanko

Anja Alanko vastaa Suomi.fi-maksut palvelusta. Hänen tehtävänään on auttaa julkishallinnon organisaatioita ottamaan palvelu käyttöön, tukea palvelun käytössä sekä kehittää palvelua julkishallinnon tarpeet huomioiden. Anjalla on pitkä kokemus rahoituksen ja maksuliikkeen tehtävistä sekä maksuratkaisuista. Anjaan voi olla yhteydessä kaikkiin Suomi.fi-maksut palveluun ja verkkomaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: anja.alanko@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2298

Jenni Kainulainen

Jenni Kainulainen ohjaa ja kehittää valtiohallinnon tilauksesta perintään prosessia. Jennillä on monipuolinen kokemus taloushallintotehtävistä.

Jenniin voi olla yhteydessä niin tilauksesta perintään prosesseihin, myyntilaskutukseen kuin myyntireskontran hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: jenni.kainulainen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2110
Linkedin: Jenni Kainulainen LinkedInissä


Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset