Hyppää sisältöön

Tiedonkeruupalvelujen tiimi esittäytyy

Me Tiedonkeruupalvelut tiimissä teemme töitä sen eteen, että

  • Kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietopalvelu järjestelmänä toimii, vastaanottaa ja rekisteröi kuntien raportoiman taloustiedon ongelmitta
  • raportoidut taloustiedot validoidaan riittävällä tasolla tiedon oikeellisuuden varmistamiseksi
  • kuntien taloustiedot ovat saatavilla julkisesti eri palveluiden kautta heti tietojen hyväksymisen jälkeen
  • XBRL-taksonomia julkaistaan ja päivitetään tietopalveluun ajallaan
  • tietojen toimituksen testaaminen on mahdollista
  • automatisoituun talousraportointiin, kuntien kirjanpitoon ja esim. tietopalveluun liittyviin kysymyksiin vastataan ripeästi
  • ajankohtaisista uutisista viestitään Kuntatalouden tiedotteella
  • kotisivustomme ohjeistuksineen on ajan tasalla

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Anne Melanen (tiimin vetäjä)
Hanna Ahola
Denis Galkin
Jukka Kujala
Nestori Leponiemi
Meri Ruuskanen
Stefan Siven
Atte Virtanen

Yhteinen postilaatikkomme:

kuntadata@valtiokonttori.fi

Anne Melanen

Anne Melanen työskentelee Kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietopalvelun palvelupäällikkönä ja Tiedonkeruupalvelujet tiimin tiiminvetäjänä.

Hänen vastuullaan on kuntien automatisoituun talousraportointiin ja tietopalveluun liittyvien asioiden koordinointi ja sidosryhmätyöskentely.

Anneen kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä kuntien talousraportointiin, tietopalveluun tai vaikkapa käyttöoikeuksiin liittyvissä asioissa.

Annella on useamman vuoden kokemus myös valtion taloushallinnon raportointi- ja analysointitehtävistä.

Sähköposti: anne.melanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2412
Twitter: @AMelanen
Linkedin: Anne Melanen LinkedInissä

Hanna Ahola

Hanna Ahola työskentelee taloushallintoasiantuntijana Kuntatalouden tietopalvelu -projektissa. Hänen tehtäviin kuuluu kuntien ja kuntayhtymien neuvonta taloustietojen raportointiin ja automatisointiin liittyvissä asioissa

Sähköposti: hanna.ahola@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2010
Linkedin: Hanna Ahola LinkedInissä

Denis Galkin

Denis Galkin

Denis Galkin toimii hyvinvointialueiden automatisoidun talousraportoinnin projektin projektipäällikkönä. Aikaisemmin Denis on ollut projektipäällikkönä Valtiovarainministeriön Kuntatieto-ohjelmassa.

Hänen erityisosaamistansa ovat tietosuoja- ja julkisoikeudelliset kysymykset. Denikseen voikin olla yhteydessä kaikissa talousraportointiin, tietojen julkaisuun ja jakeluun liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Sähköposti: denis.galkin@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2165
LinkedIn: Denis Galkin LinkedInissä

Jukka Kujala

Jukka Kujala on kuntatalouden raportoinnin asiantuntija. Hän työskentelee Kuntatalouden tietopalvelun projektitiimissä Valtiokonttorissa ja haluaa tuottaa raportointia ja tietoa, joka hyödyttää tiedon tarvetta ja päätöksentekoa laajalti.

Jukka on kiinnostunut tiedolla johtamisesta ja datan jalostamisesta ymmärrettäväksi tiedoksi erityisesti talouteen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: jukka.kujala@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 3314
Twitter: @KujalaJukka
Linkedin: Jukka Kujala LinkedInissä

Nestori Leponiemi

Nestori Leponiemi

Nestori Leponiemi hoitaa kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietojen automatisoidun viranomaisraportoinnin mallintamiseen liittyviä kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös mallinnuksen ja tiedonkeruiden pohjalla hyödynnettävien koodistojen ylläpito, kehittäminen sekä käyttöönoton edistäminen.

Nestoriin voit olla yhteydessä talousraportointikoodistoon, kuntatalouden ja hyvinvointialueiden XBRL-taksonomiaan liittyvissä asioissa.

Sähköposti: nestori.leponiemi@valtiokonttori.fi
Puhelin: 029 550 2083

Meri Ruuskanen

Meri Ruuskanen

Meri Ruuskanen on raportoinnin asiantuntija Kuntatalouden tietopalvelussa. Kunnat, kuntayhtymät ja niiden järjestelmätoimittajat voivat olla yhteydessä Meriin automatisoituun talousraportointiin ja raporttien lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä. Meriltä voit kysyä myös koulutuksista, ohjeistuksesta ja kuntatalouden tiedotteista.

Merin kiinnostuksen kohteena on julkinen talous, erityisesti paikallishallinto. Kokemusta Merille on kertynyt taloustietojen analysoinnista ja tietojen raportoinnista sekä erilaisista viestinnän tehtävistä.

Sähköposti: meri.ruuskanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2028
Twitter: @Meri_Ruuskanen
Linkedin: Meri Ruuskanen LinkedInissä

Stefan Siven

Stefan Siven

Stefan Siven työskentelee kunta- ja hyvinvointialueiden raportointiasiantuntijana. Pääsääntöiset tehtävät liittyvät tulevaan hyvinvointialueiden talousraportointiin sekä kuntien ja kuntayhtymien neuvonta taloustietojen raportointiin ja automatisointiin liittyvissä asioissa. Stefan on aiemmin toiminut yliaktuaarina Tilastokeskuksen kuntatiimissä.

Sähköposti: stefan.siven@valtiokonttori.fi
Puhelin: 029 550 2023
Linkedin: Stefan Siven Linkedinissä

Atte Virtanen

Atte Virtanen hoitaa kuntien ja pk-yritysten taloustietojen digitaalisen viranomaisraportoinnin mallintamiseen liittyviä kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös mallinnuksen ja tiedonkeruiden pohjalla hyödynnettävien koodistojen ylläpito, kehittäminen sekä käyttöönoton edistäminen.

Atteen voit olla yhteydessä talousraportointikoodistoon, kuntatalouden XBRL-taksonomiaan sekä pk-yritysten tilinpäätöksen SBR-taksonomiaan liittyvissä asioissa.

Sähköposti: atte.virtanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2034
LinkedIn: Atte Virtanen LinkedInissä

Tutustu kuntatalouden palveluihin >

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset