Hyppää sisältöön

Tiedonkeruupalvelut-ryhmä ja asiantuntijoiden yhteystiedot

Me tiedonkeruupalvelut-ryhmässä teemme töitä sen eteen, että

  • Kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietopalvelu järjestelmänä toimii, vastaanottaa ja rekisteröi kuntien ja kuntayhtymien sekä hyvinvointialueiden ja hyvinvointiyhtymien raportoiman taloustiedon ongelmitta
  • raportoidut taloustiedot validoidaan riittävällä tasolla tiedon oikeellisuuden varmistamiseksi
  • raportoidut taloustiedot ovat saatavilla julkisesti eri palveluiden (Tutkihallintoa.fi ja kuntatalouden rajapinta) kautta heti tietojen hyväksymisen jälkeen
  • XBRL-taksonomia julkaistaan ja päivitetään tietopalveluun ajallaan
  • tietojen toimituksen testaaminen on mahdollista
  • kuntien ja hyvinvointialueiden talousraportointiin, kirjanpitoon ja esimerkiksi tietopalveluun liittyviin kysymyksiin vastataan ripeästi
  • ajankohtaisista uutisista viestitään Kuntien ja hyvinvointialueiden talousraportoinnin tiedotteella
  • kotisivustomme ohjeistuksineen on ajan tasalla

Tutustu ryhmäämme ja ota yhteyttä:

Anne Melanen (ryhmän esihenkilö)
Hanna Ahola
Denis Galkin
Jukka Kujala
Nestori Leponiemi
Linnea Mäkinen
Stefan Siven
Atte Virtanen

Yhteinen postilaatikkomme:

Kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietopalvelun palvelukanava toimii osoitteessa kuntadata@valtiokonttori.fi

Anne Melanen

Anne Melanen työskentelee Kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietopalvelun palvelupäällikkönä ja tiedonkeruupalvelut-ryhmän esimiehenä.

Hänen vastuullaan on kuntien ja hyvinvointialueiden talousraportointiin ja tietopalveluun liittyvien asioiden koordinointi ja sidosryhmätyöskentely.

Anneen kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä talousraportointiin, tietopalveluun tai vaikkapa käyttöoikeuksiin liittyvissä asioissa.

Annella on usean vuoden kokemus myös valtion taloushallinnon raportointi- ja analysointitehtävistä.

Sähköposti: anne.melanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2412
X: @AMelanen
LinkedIn: Anne Melanen LinkedInissä

Hanna Ahola

Hanna Ahola työskentelee taloushallintoasiantuntijana Kuntien ja hyvinvointialuiden taloustietopalvelussa. Hänen tehtäviinsä kuuluu kuntien ja kuntayhtymien neuvonta taloustietojen raportointiin ja automatisointiin liittyvissä asioissa. Lisäksi Hanna vastaa tietojen oikeellisuuden varmistamisesta kuntien ja kuntayhtymien osalta.

Sähköposti: hanna.ahola@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2010
LinkedIn: Hanna Ahola LinkedInissä

Denis Galkin

Denis Galkin

Denis Galkin toimii hyvinvointialueiden talousraportoinnin projektin projektipäällikkönä. Aikaisemmin Denis on ollut projektipäällikkönä Valtiovarainministeriön Kuntatieto-ohjelmassa.

Hänen erityisosaamistansa ovat tietosuoja- ja julkisoikeudelliset kysymykset. Denikseen voikin olla yhteydessä kaikissa talousraportointiin, tietojen julkaisuun ja jakeluun liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Sähköposti: denis.galkin@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2165
LinkedIn: Denis Galkin LinkedInissä

Jukka Kujala

Jukka Kujala on kuntatalouden raportoinnin asiantuntija. Hän työskentelee Kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietopalvelussa ja haluaa tuottaa raportointia ja tietoa, joka hyödyttää tiedon tarvetta ja päätöksentekoa laajalti.

Jukka on kiinnostunut tiedolla johtamisesta ja datan jalostamisesta ymmärrettäväksi tiedoksi erityisesti talouteen liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: jukka.kujala@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 3314
X: @KujalaJukka
LinkedIn: Jukka Kujala LinkedInissä

Nestori Leponiemi

Nestori Leponiemi

Nestori Leponiemi hoitaa kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietojen viranomaisraportoinnin mallintamiseen liittyviä kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös mallinnuksen ja tiedonkeruiden pohjalla hyödynnettävien koodistojen ylläpito, kehittäminen sekä käyttöönoton edistäminen.

Nestoriin voit olla yhteydessä talousraportointikoodistoon, kuntatalouden ja hyvinvointialueiden talouden XBRL-taksonomiaan liittyvissä asioissa.

Sähköposti: nestori.leponiemi@valtiokonttori.fi
Puhelin: 029 550 2083

Linnea Mäkinen

Linnea Mäkinen toimii raportointiasiantuntijana Kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietopalvelussa. Kunnat, kuntayhtymät ja niiden järjestelmätoimittajat voivat olla yhteydessä Linneaan talousraportointiin ja raporttien lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä. Linnealta voit kysyä myös raportoinnin viestintään liittyvistä asioista, kuten koulutuksista, ohjeistuksesta sekä kuntien ja hyvinvointialueiden talousraportoinnin tiedotteista.

Linnean kiinnostuksen kohteena on julkinen talous, erityisesti paikallishallinto. Kokemusta Linnealle on kertynyt taloustietojen analysoinnista ja tietojen raportoinnista sekä erilaisista viestinnän tehtävistä niin kunnissa, valtiovarainministeriössä kuin Valtiokonttorillakin.

Sähköposti: linnea.makinen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 029 550 2215
X: @MakinenLinnea
LinkedIn: Linnea Mäkinen LinkedInissä

Stefan Siven

Stefan Siven

Stefan Siven työskentelee kunta- ja hyvinvointialueiden raportointiasiantuntijana. Pääsääntöiset tehtävät liittyvät hyvinvointialueiden talousraportointiin sekä kuntien ja kuntayhtymien neuvonta taloustietojen raportointiin liittyvissä asioissa. Stefan on aiemmin toiminut yliaktuaarina Tilastokeskuksen kuntatiimissä.

Sähköposti: stefan.siven@valtiokonttori.fi
Puhelin: 029 550 2023
LinkedIn: Stefan Siven Linkedinissä

Atte Virtanen

Atte Virtanen hoitaa kuntien ja pk-yritysten taloustietojen digitaalisen viranomaisraportoinnin mallintamiseen liittyviä kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös mallinnuksen ja tiedonkeruiden pohjalla hyödynnettävien koodistojen ylläpito, kehittäminen sekä käyttöönoton edistäminen.

Atteen voit olla yhteydessä talousraportointikoodistoon, kuntatalouden XBRL-taksonomiaan sekä pk-yritysten tilinpäätöksen SBR-taksonomiaan liittyvissä asioissa.

Sähköposti: atte.virtanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2034
LinkedIn: Atte Virtanen LinkedInissä

Tutustu kuntatalouden palveluihin >

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset