Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Meidän Suomi kolmesta näkökulmasta – Valtio Expon ohjelma on julkaistu

Tiistaina 7.5.2019 järjestettävän valtionhallinnon suurimman vuotuisen tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu. Meidän Suomi -teema kertoo valtionhallinnon roolista nykypäivän ja tulevaisuuden Suomessa. Teemaa käsitellään kolmessa eri salissa, kolmelta eri kantilta.

Millainen on meidän yhteinen Suomi tulevaisuudessa? Siihen etsitään vastauksia Valtio Expossa toukokuussa. Keskusteluja käydään sekä yhteiskunnan, työyhteisön että yksilön tasolta.

Marina Congress Centerin suurin Europaea-sali on omistettu laajalle yhteiskunnalliselle keskustelulle siitä, mitä Suomi on nyt ja tulevaisuudessa. Samalla pohditaan, kenelle Suomea rakennetaan ja millä eväin julkishallinto edesauttaa yhteiskunnan toimivuutta.

Fennia II -salin puhujat keskittyvät ensisijassa henkilöstöasioihin. Työelämä on murroksessa, millaisia keinoja henkilöstö tarvitsee pysyäkseen mukana kehityksessä? Näitä aiheita käsitellään muun muassa osaamisen joustavaa hyödyntämistä sekä johtamisen murrosta koskevissa puheenvuoroissa.

Kolmannen salin, Fennia I:n, ohjelma kulkee nimellä ”Ihmisen osa”. Salin puheenvuorot keskittyvät yksilön tarpeisiin valtionhallinnon työntekijänä. Salissa käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa terve sisäilma, työsuojelun tulevaisuus sekä ihmiskeskeinen digiturva.

Pääsalien ohjelman lisäksi voi tutustua lukuisiin mielenkiintoisiin tietoiskuihin. Päivän lopuksi tapahtumassa jaetaan Uuden työn Kaiku-palkinto sekä nautitaan viihteellisemmästä Suomen Leijonan luola -ohjelmanumerosta. Voit tarkastella koko ohjelmaa tästä.

Monipuolisen ohjelman ohella messuilla voi tutustua yli 70 valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita edustavan näytteilleasettajan toimintaan.

Ilmoittautuminen on auki 30.4. asti

Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan Valtio Expoon, voit tehdä sen tästä. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

 

Lisätietoa tapahtumasta:

valtioexpo.fi
[email protected]
Ismo Tikka, asiakaspäällikkö, puh. 0295 50 3210
Laura Salmi, henkilöstöhallinnon asiantuntija, puh. 0295 50 2494

Muuta aiheeseen liittyvää