Ilmoitamme Valtiokonttorissa avoinna olevista työpaikoista Valtiolle.fi-palvelussa ja TE-palveluiden Työmarkkinatorilla. Saatamme julkaista työpaikkailmoituksia myös muissa palveluissa ja ammattilehdissä. Sinun kannattaa seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa LinkedInissä, X:ssä, Facebookissa ja Instagramissa. Voit tilata avoimet työpaikkamme itsellesi myös rss-syötteenä.

Valtiokonttorissa avoinna olevat tehtävät

Katso avoinna olevat työpaikkamme Valtiolle.fi-sivustolla >

Työnhakuohjeet

Kerromme hakuilmoituksessa työtehtävän sisällön sekä sen, mitä hakijoilta odotamme ja toivomme. Kun haet virkaan, sinun täytyy hakea juuri kyseiseen tehtävään ilmoituksessa määritellyllä tavalla. Virkoja täyttäessämme emme pääsääntöisesti voi huomioida avoimia hakemuksia.

Voit kuitenkin jättää meille myös avoimen hakemuksen Valtiolle.fi-palvelussa. Kerro hakemuksessa millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja millaista osaamista meille tarjoat. Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Käytämme avoimia hakemuksia sijaisuuksien, määräaikaisten tehtävien sekä harjoittelu- ja kesätyöpaikkoihin täyttämiseen.

Hakemuksen toimittaminen

Hakemuksen voit toimittaa meille valtion työnhakupalvelun valtiolle.fi kautta tai kirjallisena kirjaamoon. Kun lähetät hakemuksesi, huolehdithan, että siinä ovat omat yhteystietosi.

Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja mahdollisesti soveltuvuusarviointiin.

Palvelussuhteen alussa käytössämme on ensin neljän kuukauden mittainen koeaika. Kun hakuprosessi on käyty loppuun, ilmoitamme päätöksen lopputuloksen kaikille hakijoille.