Korvauspalveluiden asiointipalvelu

Valtiokonttorin korvaus- ja vahinkopalveluiden sähköisen asiointipalvelun käyttö edellyttää tunnistautumista Suomi.fi-tunnistuksella, joka on julkishallinnon yhteinen tunnistuspalvelu. Voit tunnistautua joko pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Asiointipalveluun kirjaudutaan osoitteessa: https://asiointipalvelu.valtiokonttori.fi/etusivu/

Lue lisää >

Kuntatalouden tietopalvelu

Kunnat ja kuntayhtymät ovat Valtiokonttorin pyynnöstä ilmoittaneet valtuuttamiensa käyttäjien asiointiroolituksen marras-joulukuussa 2019. Käyttäjätunnukset luodaan asiointiroolien mukaisille tasoille (raportointi, kommentointi, hyväksyntä).

Palveluun kirjaudutaan osoitteessa: https://kuntatalous.kuntadata.fi/

Lue lisää >

Laina-asiakkaiden asiointipalvelu

Palveluun kirjaudutaan Väestörekisterikeskuksen tarjoamalla Suomi.fi-tunnistuksella, joka käyttää vahvaa sähköistä tunnistautumista eli pankkitunnuksia, mobiilivarmenteita ja varmennekortteja.

Asiointipalveluun kirjaudutaan osoitteessa: https://luottopalvelu.valtiokonttori.fi/

Lue lisää >

SART-tietojärjestelmä vuokrataloyhteisöille

SART-järjestelmä on lakkautettu 1.7.2020.

Rahakas-kassaennustejärjestelmä

Kirjanpitoyksiköiden kassaennustajien tukena on Valtion maksuliike ja kassanhallinta -työtila, jonne on tallennettu muun muassa määräyksiä ja ohjeita. Työtila on Tiimerissä osoitteessa https://tila.tiimeri.fi/ ja vaatii tunnistautumista Virtulla.

Kirjautumisohjeet Rahakkaaseen saa pääkäyttäjiltä.

Lisätietoja Rahakkaasta ja käyttäjätunnuksista: Taina Nissinen, puh. 0295 50 2580 ja Jukka Aaltio, puh. 0295 50 2666

Lisätietoja: kassa@valtiokonttori.fi

Lue lisää >

Valtion tulostietojärjestelmä

Tutkihallintoa.fi-palvelu korvaa tammikuusta 2020 alkaen Netra.fin. Tähän muutokseen liittyen myös Valtion tulostietojärjestelmään kirjautuminen muuttui marraskuussa 2019. Valtiokonttori on tiedottanut muutoksesta tulostietojärjestelmän käyttäjiä erikseen.

Lisätietoja: projektipäällikkö Kimmo Järvinen, kimmo.jarvinen@valtiokonttori.fi

Lue lisää >

Virkamiehille tarkoitetut sisällöt verkkosivuillamme

Valtiokonttorin verkkosivuilla olevat virkamiehille tarkoitetut sisällöt ovat Virtu-tunnistautumisen takana. Tällaisia sisältöjä ovat mm. matkavahinkoturvaan liittyvät virkamiehille tarkoitetut lomakkeet, erilaiset virkamiehille suunnattujen tilaisuuksien materiaalit ja virastojen taloussäännöt. Myös maksuliikkeen ja laskujen välityksen määräykset ja ohjeet vaativat Virtulla tunnistautumista, sillä ne on tarkoitettu vain kirjanpitoyksiköiden ja valtion talousarvion ulkopuolella olevien valtion rahastojen käyttöön.