Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Työskentely meillä tarjoaa näköalapaikan koko valtionhallintoon. Monista vastuullamme olevista tehtävistä on säädetty laissa.

Kulttuurimme on avoin ja keskusteleva. Erityisen korkeat arvosanat annammekin työyhteisön toimintakulttuurille, yhteistyölle ja vaikuttamismahdollisuuksille. Myös työn sisältö sekä mahdollisuudet sovittaa yhteen työtä ja muuta elämää arvioidaan meillä hyviksi. (Lähde: Valtion henkilöstötutkimus)

Työt Valtiokonttorissa ovat monipuolisia ja vastuullisia. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia, esimerkiksi rahoituksen- ja velanhallinnan asiantuntijoita, työelämän kehittäjiä, juristeja, data-analyytikkoja, viestinnän asiantuntijoita ja korvauskäsittelijöitä. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Rohkaisemme ja tuemme kaikkia oman osaamisen kehittämisessä. Uudet valtiokonttorilaiset perehdytämme Sujuva startti -perehdytysohjelmamme avulla.

Hyvinvoinnin perustana Valtiokonttorissa on avoin, yhteistyötä tekevä ja oikeudenmukainen työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee tekemämme työn tavoitteet, saa äänensä kuuluville ja voi vaikuttaa omaan ja yhteiseen työhön. Käytössämme kattava työterveyshuolto ja työnantaja tukee myös lounasruokailua. Etätyöt ovat mahdollisia valtaosassa työtehtävistä. Edistämme työn ja muun elämän yhteensovittamista myös joustavilla työaikajärjestelyillä.

Valtiokonttorin virkistystoimikunta Virkut järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia. Henkilöstön harrastuskerhot tarjoavat kivoja taukohetkiä, ja mahdollisuuden tutustua työkavereihin myös työtehtävien ulkopuolella. Työnantajan tarjoaman liikunta- tai kulttuuriedun voi jokainen käyttää haluamallaan tavalla. Työmatkapyöräilijöillä on käytössään pyörävarastot, suihkut ja pukuhuoneet. Hien pintaan saa myös toimiston yhteydessä sijaitsevalla kuntosalilla. Lyhyet matkat työpäivän aikana on mahdollista hurauttaa Virka-Jopolla.

Kiinnostuitko?

Katso avoimet työpaikkamme
Tutustu valtiokonttorilaisiin
Tutustu Valtiokonttoriin