Hyppää sisältöön

 • Suomi
 • Svenska

  Svenska

  Tätä sisältöä ei ole käännetty valitulle kielelle. Voit siirtyä tästä etusivulle

 • English

  English

  Tätä sisältöä ei ole käännetty valitulle kielelle. Voit siirtyä tästä etusivulle


Kaiku-työelämäpalveluiden tiimi esittäytyy

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Kimmo Järvinen
Leena Peltola
Antti Seppänen
Juha-Petri Sievänen
Laura Salmi
Liisa Virolainen

Kimmo Järvinen, Valtiokonttori

Kimmo Järvinen

Kimmo Järvinen on tiedolla johtamisen asiantuntija. Hänen kiinnostuksen kohteitansa ovat tiedon käyttö päätöksenteossa, tiedon tuottaminen sekä tulosohjaus. Häneen kannattaa olla yhteydessä, kun haluat keskustella tiedon paremmasta hyödyntämisestä, valtion yhteisistä järjestelmistä saatavista tiedoista tai tulosohjaukseen ja valtion tulostieto -järjestelmään liittyvistä asioista.

Sähköposti: kimmo.jarvinen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2405
Twitter: @jarv_kim
Linkedin: Kimmo Järvinen LinkedInissä

Leena Peltola, Valtiokonttori

Leena Peltola

Leena Peltola sparraa johtamisen ja organisaatioiden toimintakulttuurin kehittämistä, oppimista ja uudistumisen valmiuksia. Leena innostuu erityisesti johtoryhmätyön kehittämisestä sekä menetelmistä tulevaisuusnäkymien ja kyvykkyyksien tunnistamiseen.

Leena tuntee laajasti ajankohtaiset organisaatiokehittämisen teemat valtionhallinnossa. Häneen kannattaa olla yhteydessä edellä mainittujen teemojen lisäksi myös silloin, kun suunnittelette virastorajoja ylittävää yhteiskehittelyä tai laajasti valtionhallintoa hyödyttäviä kehittämishankkeita.

Sähköposti: leena.peltola@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2233
Twitter: @leenapelto
Linkedin: Leena Peltola LinkedInissä

Laura Salmi, Valtiokonttori

Laura Salmi

Laura Salmi toimii Uusi Kaiku -julkaisun toimitussihteerinä ja vastaa sivuston sisällön päivittämisestä. Lauran tehtäviin kuuluu myös valtionhallinnon suurimman tapahtuman Valtio Expon järjestäminen jo kymmenen vuoden kokemuksella. Hän on mukana asiakkuudenhallinnan kehittämistehtävissä, joihin kuuluu mm. Valtiokonttorin asiakasrekisterin ylläpito. Lauraan voi olla yhteydessä Kaiku-hankerekisteriin ja Kaiku-hankerahapäätöksiin ja -sopimuksiin liittyvissä käytännön asioissa sekä Työsuojelurekisteriin liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: laura.salmi@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 502 494
Twitter: @LauraMariaSalmi
Linkedin: Laura Salmi LinkedInissä

Antti Seppänen

Antti Seppänen on kehittäjä, jonka vahvuuksia ovat ratkaisukeskeinen ote sekä vahva osallistaminen. Hän uskoo vuorovaikutuksen ja kuuntelemisen voimaan ja pyrkii hyödyntämään erilaisuutta voimavarana.

Antti haluaa kehittää virastojen tiedolla johtamista dialogisempaan ja ilmiölähtöisempään suuntaan. Hän myös uskoo tarinoiden merkitykseen päätösten ja kehittämisen taustalla. Verkostojen hallinta ja siilorajojen ylitse tapahtuva kehittäminen ovat hänelle tärkeitä teemoja. Häneen voi olla yhteydessä, kun kaipaatte sparrausta erilaisten organisaatioiden tai työyhteisöjen muutoksissa.

Sähköposti: antti.seppanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2153
Twitter: @anttise
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anttiseppanen/

Juha-Petri Sievänen

Juha-Petri Sievänen omaa kokemusta henkilöstön asemaan vaikuttavista muutoksista ja sitä kautta organisaatioiden muutostilanteista laajemminkin. Työn tekemisen tapojen uudistaminen osana muutosta innostaa. Haluan olla mukana luomassa edellytyksiä verkostotyölle ja etenkin uudistuksille, jotka nykyistä paremmin mahdollistavat yhteisen työn tekemistä sekä henkilöstön liikkuvuutta. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena on dialogin hyödyntäminen vuorovaikutuksen sekä kehittämisen tukena.

Sähköposti: juha-petri.sievanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 3327
Twitter: @JPSievanen
Linkedin: Juha-Petri Sievänen LinkedInissä

Liisa Virolainen, Valtiokonttori

Liisa Virolainen

Liisa Virolainen perustaa voimansa monipuoliseen kokemukseensa valtionhallinnosta, yksityiseltä sektorilta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Hän konsultoi, kokeilee, valmentaa, fasilitoi, verkostoituu ja kirjoittaa sekä päätoimittaa Uusi Kaiku -lehteä. Erityisesti hän innostuu tutkiessaan toisiinsa kytkeytyneitä, moniulotteisia systeemejä ja kuvitellessaan tulevaisuutta.

Liisa ui sulavasti eri verkostoissa, syttyy dialogista ja moninaisesta vuorovaikutuksesta. Hän innostuu kaikenlaisesta kehittämisestä sekä etenkin rajapinnoista yksiköiden ja yhteisöjen välillä. Liisan erikoistumisalueisiin lukeutuvat mm. systeemisyys, kompleksisuusajattelu, työyhteisösovittelu, työnohjaus, ennakointi, dialogi ja konfliktinratkaisu.

Sähköposti: liisa.virolainen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 50 2652
Twitter: @LiisaVirolainen
Linkedin: Liisa Virolainen LinkedInissä

Takaisin palvelusivulle >

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää