Hoppa innehåll

Positiva vibrationer i Suomi.fi-betalningar!

Kommunmarknaden 13.-14.9.2023

Intresset för Suomi.fi-betalningar har ökat också i år, vilket syns både i betalningsvolymerna och i antalet av nya implementeringar. I augusti gjorde tjänsten ett volymrekord  – för första gången i tjänstens historia hade vi över en miljon betalningar under en månad! Antalet implementeringar av Suomi.fi-betalningar i e-tjänster har under detta år ökat med 22 %.

Tjänsten Suomi.fi-betalningar var med på Kommunmarknaden 13–14.9.2023 med en egen avdelning. En stor skara både gamla och nya kunder träffade under dagarna Statskontorets och Paytrails experter. Vi hade längre diskussioner med över 70 organisationer och kontakterna till Statskontoret har också ökat betydligt efter Kommunmarknaden. Ett stort tack till alla som besökte oss på Kommunmarknaden!

Suomi.fi-betalningar, som tillhandahålls av Statskontoret, erbjuder en enhetlig, kostnadseffektiv och trygg webbetalningstjänst till kundorganisationernas e-tjänster tillsammans med tillhörande centraliserat stöd och administration av tjänsten. Med hjälp av tjänsten Suomi.fi-betalningar kan slutanvändare enkelt göra webbetalningar till organisationer inom den offentliga förvaltningen (t.ex. till myndigheter, välfärdsområden och kommuner) när de besöker organisationernas e-tjänster.

Mer information: verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

Annat som anknyter till detta

◄ Alla nyheter