Hyppää sisältöön

Suomi.fi-maksuissa positiivista pöhinää!

Kiinnostus Suomi.fi-maksuja kohtaan on kasvanut myös tänä vuonna, mikä näkyy palvelussa tehtyjen maksujen lukumäärissä ja uusien käyttöönottojen määrissä. Elokuussa palvelussa tehtiin ennätys tapahtumamäärissä – ensimmäisen kerran palvelun historiassa meillä oli yli miljoona maksua yhden kuukauden aikana! Suomi.fi-maksut palvelun uusia käyttöönottoja sähköisiin asiointipalveluihin on ollut myös paljon, palvelussa olevien sähköisten asiointien määrä on kasvanut 22%:lla.

Kuntamarkkinat 13.-14.9.2023

Suomi.fi-maksut palvelu oli mukana Kuntamarkkinoilla 13.-14.9.2023 omalla osastolla. Iso määrä vanhoja ja uusia asiakkaita tapasi päivien aikana Valtiokonttorin ja Paytrailin asiantuntijoita. Pidempiä keskusteluita käytiin yli 70 organisaation kanssa ja yhteydenotot Valtiokonttoriin ovat merkittävästi kasvaneet Kuntamarkkinoiden jälkeen. Suuri kiitos kaikille, jotka vierailitte osastollamme ja tietoiskussamme Kuntamarkkinoilla!

Valtiokonttorin tuottama Suomi.fi-maksut tarjoaa asiakasorganisaatioiden digitaalisiin asiointipalveluihin yhtenäisen, kustannustehokkaan ja turvallisen verkkomaksupalvelun sekä siihen liittyvän keskitetyn tuen ja palveluhallinnan. Maksut-palvelun avulla loppukäyttäjät voivat maksaa verkkomaksuja julkishallinnon organisaatioille (esim. valtion viranomaisille, hyvinvointialueille ja kunnille) helposti asiointipalvelussa asioimisensa yhteydessä.

Lisätietoja: verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset