Hoppa innehåll

Fakturor kan också skickas till din meddelandelåda i Suomi.fi-webbtjänsten – kontrollera att meddelandena når dig!

Som användare av tjänsten Meddelanden får du alltid information till din e-post när du har fått meddelanden till din Suomi.fi-meddelandelåda. Om du använder Suomi.fi-mobilappen får du också meddelanden via den.

Observera att du också kan få fakturor från den offentliga förvaltningens organisationer i din meddelandelåda. Nu står det om det inkomna meddelandet innehåller en faktura också i e-postmeddelandet. I meddelandet anges också från vilken organisation fakturan har kommit.

Om du har en obetald faktura, sänds också påminnelsemeddelandet till din Suomi.fi-meddelandelåda. Var noggrann så undviker du extra betalningspåminnelser och andra påföljder.

Aviseringen om ett nytt meddelande skickas till den e-postadress som du uppgett i tjänsten när du tagit den i bruk. Se till att din e-postadress är uppdaterad i Suomi.fi-meddelanden.

Suomi.fi-meddelanden är ett säkert sätt att kommunicera med den offentliga förvaltningen och andra organisationer som använder tjänsten. Som användare av tjänsten får du elektroniska meddelanden från de e-tjänster som använder Suomi.fi-meddelanden. Organisationer som använder Suomi.fi-meddelanden kan, förutom fakturor, även skicka beslutsuppgifter och andra dokument som bilagor till meddelanden. Du kan läsa meddelandena genom att logga in på webbtjänsten Suomi.fi: https://www.suomi.fi

Suomi.fi-meddelanden fungerar också på mobila enheter. Ladda ner Suomi.fi-appen för att ta emot meddelanden direkt i din mobiltelefon!

Mer information om Suomi.fi-meddelanden: https://www.suomi.fi/meddelanden

Annat som anknyter till detta

◄ Alla nyheter