Hyppää sisältöön

Suomi.fi-viestilaatikkoosi voi saapua myös laskuja – varmista että ilmoitusviestit tavoittavat sinut!

Suomi.fi-viestit palvelun käyttäjänä saat sähköpostiisi tiedon aina, kun olet saanut viestin Suomi.fi-viestilaatikkoosi. Jos käytät Suomi.fi-mobiilisovellusta, saat ilmoituksen myös sovelluksen kautta.

Huomioithan, että voit saada viestilaatikkoosi myös laskuja julkisen hallinnon organisaatioilta. Nyt uudesta viestistä kertovassa sähköposti-ilmoituksessa myös kerrotaan, että saapunut viesti sisältää laskun. Lisäksi ilmoituksessa kerrotaan, miltä organisaatiolta lasku on tullut.

Jos lasku jää maksamatta, menevät myös maksumuistutukset Suomi.fi-viestilaatikkoosi. Olethan tarkkana, niin vältyt ylimääräisiltä maksumuistutuksilta ja muilta seuraamuksilta.

Uudesta viestistä kertova ilmoitus lähtee siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut palveluun, kun olet ottanut sen käyttöön. Huolehdithan, että sähköpostiosoitteesi on Suomi.fi-viesteissä ajan tasalla.

Suomi.fi-viestit on turvallinen tapa viestiä julkisen hallinnon ja muiden palvelua käyttävien organisaatioiden kanssa. Palvelun käyttäjänä saat viestit sähköisesti niistä asiointipalveluista, jotka käyttävät Suomi.fi-viestejä. Suomi.fi-viestejä käyttävät organisaatiot voivat lähettää sinulle viestien liitteenä laskujen lisäksi myös päätöstietoja ja muita dokumentteja. Voit lukea viestit kirjautumalla Suomi.fi-verkkopalveluun: https://suomi.fi

Suomi.fi-viestit toimii myös mobiililaitteilla. Lataa Suomi.fi-sovellus, jolloin saat viestit myös suoraan matkapuhelimeesi!

Lisätietoja Suomi.fi-viesteistä: https://suomi.fi/viestit

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset