Hoppa innehåll

Nästa Valtio Expo arrangeras 5 maj 2020 – temat är världens bästa förvaltning

Statsförvaltningens årliga evenemang Valtio Expo arrangeras nästa gång tisdagen 5 maj 2020 på Marina Congress Center i Helsingfors.

Statskontorets mässevenemang presenterar de mest aktuella ämnena inom statsförvaltningen och erbjuder statsförvaltningsexperter en plats för nätverkande. Temat för Valtio Expo år 2020 är Världens bästa förvaltning – med kunskap och kompetens. Evenemangets program blir klart i början av nästa år.

”Världens bästa offentliga förvaltning finns och ska även i fortsättningen finnas i Finland enligt statsminister Rinnes regeringsprogram. Det här är en fascinerande men ambitiös målnivå som inte uppnås eller upprätthålls utan tillämpning av modern kunskap och kontinuerlig kompetensutveckling. Valtio Expo bidrar till att främja det här arbetet”, beskriver Statskontorets generaldirektör Timo Laitinen det kommande evenemangets tema.

På förra vårens Valtio Expo deltog över 1 500 experter inom statsförvaltningen och representanter för utställare. Evenemanget hade totalt 74 utställare, som presenterade sina tjänster för statsförvaltningen.

Anmälan för utställare öppnas 4 september

Anmälan för utställare inleds onsdagen den 4 september 2019 kl. 9.00. Drygt 70 platser är reserverade för utställare. Garantera din plats och anmäl dig direkt som deltagare på nästa års evenemang! Agera snabbt, för platserna bokas i anmälningsordning.

De som anmäler sig snabbast kan förutom monter även boka ett informationsinslag på evenemanget och framföra önskemål om plats för montern. Det finns ett begränsat antal montrar och informationsinslag och de bokas i anmälningsordning. Statskontoret försöker i mån av möjlighet att ta hänsyn till önskemålen.

Deltagaravgiften för utställare är 3 150 euro + moms på nedre våningen och 2 550 euro + moms på övre våningen. Priset för ett informationsinslag är 1 050 euro + moms. Förutom deltagaravgiften debiterar WS-Expogroup alla utställare för monterhyra och eventuella andra separat beställda tjänster (t.ex. uppbyggnad av monter).

Anmälan för utställare (öppnar 4 september kl. 9.00)

Gäster kan inte anmäla sig till Valtio Expo våren 2020 förrän i början av nästa år, men det är bra att skriva upp tidpunkten i kalendern redan nu.

Se stämningsbilder från Valtio Expo 2019 >>>

Ytterligare uppgifter:

Kundchef Ismo Tikka, tfn 050 409 4032
Kommunikationsexpert Nina Parkkulainen, tfn 0295 50 2027
E-post: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi (till adressen kan man även skicka förslag till nästa års program)

Målgrupp: Företag och samfund Myndigheter

Annat som anknyter till detta

◄ Alla nyheter