Hyppää sisältöön

Kustannustuen hakeminen ilman Suomi.fi-valtuutusta

Yritysten määräaikainen kustannustuki on haettavissa 31.8.2020 klo 16.15 saakka. Ensisijainen hakutapa on sähköinen asiointipalvelu, johon tunnistaudutaan Suomi.fi-tunnuksilla.

Jos palveluun tunnistautuminen ei Suomi.fi-valtuutusten puuttumisen takia onnistu, kustannustukea voi hakea myös paperisella hakemuksella. Hakemuksen pdf-version voi tilata osoitteesta paperihakemus.kustannustuki@valtiokonttori.fi. Hakemus saapuu paluuviestinä.

Paperisen hakemuksen täyttäminen vie enemmän aikaa kuin sähköisen hakemuksen, sillä sähköisessä hakemuksessa osa tiedoista saadaan suoraan verohallinnolta. Tästä syystä hakemus kannattaa täyttää mahdollisimman pian.

Paperisen kustannustukihakemuksen on oltava perillä Valtiokonttorin kirjaamossa 31.8.2020 klo 16.15 mennessä. Paperinen hakemus kannattaa toimittaa skannattuna Valtiokonttorin turvaviestipalvelua käyttäen.

Turvasähköpostiviestin pääset lähettämään täältä: https://turvaviesti.valtiokonttori.fi/

Valitse alasvetovalikosta ”Kustannustuki”

Paperisen hakemuksen voi toimittaa myös postitse. Huomaathan, että saman päivän postileima ei
riitä, vaan hakemuksen tulee olla 31.8.2020 klo 16.15 perillä Valtiokonttorin kirjaamossa.

Kunkin yhtiön tai yhteisön nimenkirjoitusoikeus on määritelty viranomaisrekisterissä, kuten kauppa-, yhdistys- tai säätiörekisterissä. Hakemus tulee allekirjoittaa noudattaen sitä, mitä nimenkirjoitusoikeudesta on rekisterissä määrätty.

Jos kustannustukihakemuksen täyttäminen onnistuu yritykseltäsi sähköisesti, kannustamme siihen. Sähköisen hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta, ja sähköisesti lähetettyjen hakemusten käsittely on nopeaa. Suosittelemme käyttämään paperihakemusta vain silloin, kun sähköisen hakemuksen täyttäminen ei onnistu.

Etsitkö näitä?

Sähköinen asiointi

Kustannustuki-palvelusivu

Usein kysyttyä kustannustuesta

Kustannustukilaskuri

Tilastoja kustannustuesta 

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset