Hyppää sisältöön

Kustannustuen hakuaika päättyy 31.8. – hae kustannustukea nyt

Yritysten määräaikaisen kustannustuen hakuaika päättyy 31.8.2020 kello 16.15. Hakuaikaa on siis jäljellä noin viikko. Valtiokonttori ystävällisesti kehottaa kaikkia kustannustukeen oikeutettuja yrityksiä hakemaan tukea. 

Kustannustukihakemus kannattaa tehdä heti. Hakemusten on oltava perillä Valtiokonttorissa 31.8.2020 kello 16.15 riippumatta siitä, lähetetäänkö hakemus sähköisen asiointikanavan tai turvasähköpostin kautta. Sama koskee postitse lähetettyjä hakemuksia. Niiden tulee olla perillä Valtiokonttorin kirjaamossa viimeistään kello 16.15. Saman päivän postileima ei siis riitä.  

Hakemuksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen, sillä esimerkiksi oma nettiyhteys saattaa yllättäen hidastua.

Muista lähettää tallennettu hakemus

Valtiokonttorin sähköisessä asiointipalvelussa on 1592 keskeneräistä kustannustukihakemusta. Keskeneräisen hakemuksen ehtii vielä täydentää ja lähettää. Oman yrityksen tilan voi tarkistaa tilastoja kustannustuesta -sivulta.

Puuttuuko Suomi.fi -valtuutus? Toimi näin 

Jos hakijalla ei ole Suomi.fi -valtuutusta, kustannustukihakemuksen voi lähettää myös turvasähköpostilla. Pdf-version hakemuksesta voi tilata osoitteesta paperihakemus.kustannustuki@valtiokonttori.fi. 

Neuvoja sähköisen tai pdf-hakemuksen täyttöön saa asiakaspalvelustamme. Kustannustuen asiakaspalvelu palvelee numerossa 0295 50 3050 arkisin klo 9 – 15. 

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset