Hoppa innehåll

Välkommen till Valtio Expo 5.5.2020 – anmälan är öppen!

Valtio Expo är här igen! Valtio Expo 2020 för beslutsfattare och sakkunniga inom statsförvaltningen ordnas tisdagen den 5 maj 2020 på Marina Congress Center i Helsingfors. Temat för Valtio Expo på våren är Världens bästa förvaltning – med kunskap och kompetens. Redaktör Anna Sorainen, företagare och mångbegåvning inom kommunikation, är konferencier för evenemanget. Kom med!

Under dagen angriper vi temat Världens bästa förvaltning ur många perspektiv. Under anförandena berättar och diskuterar vi bl.a. om att leda med data, kontinuerlig inlärning, experiment och realtidsekonomi – hur dessa påverkar vårt arbete inom statsförvaltningen nu och framdeles. Vi får dessutom höra praktiska exempel på olika tjänster och projekt. Utställare från nästan 80 samarbetspartner för statsförvaltningen deltar i evenemanget och i mässmontrarna kan man studera deras funktioner och tjänster. Förstås ger evenemanget också ett lysande tillfälle att såväl knyta nätverk som träffa både gamla och nya kollegor och partners inom statsförvaltningen. Programmet för och framträdarna under evenemanget Valtio Expo 2020 publiceras i mars.

Kom med för att lyssna, delta och trivas!

Anmälan av besökare till Valtio Expo 2020 pågår som bäst. Även i år kommer evenemanget troligen att bli fullbokat, så säkra din plats redan nu! Anmäl dig här >

Observera att Valtio Expo endast är avsedd för dem som arbetar inom statsförvaltningen. Evenemanget är avgiftsfritt för deltagarna, men man ska anmäla sig i förväg till det. Anmälan stängs 28.4.2020, eller när evenemanget är fullsatt.

Studera Valtio Expos tema, utställare och nya image

Det nya året och decenniet gav Valtio Expos logo och visuella identitet ny färg. Besök www.valtioexpo.fi, för att se Valtio Expos nya image! Du kan samtidigt stämma upp för temana hos det kommande evenemanget och genom en serie artiklar om dem. Statskontorets sakkunniga berättar sin åsikt i temaartiklarna om vad världens bästa förvaltning är gjord av. Det är väl värt att också besöka utställarna under evenemanget i år.

Här kan du läsa temaartiklar och annat aktuellt om Valtio Expo >

Här kan du se evenemangets utställare >

Vi ses på Valtio Expo!

 

Ytterligare information:

Ismo Tikka, kundchef, tfn 050 409 4032
Nina Parkkulainen, kommunikationsexpert, tfn 0295 50 2027
E-post: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi

Målgrupp: Myndigheter

Annat som anknyter till detta

◄ Alla nyheter