Hoppa innehåll

Anteckna dagen i kalendern: följande Valtio Expo ordnas 10.5.2022

Statsförvaltningens största årliga evenemang Valtio Expo ordnas nästa gång tisdagen den 10 maj 2022. Nästa vår återgår Valtio Expo till sin tidigare form och plats: evenemanget ordnas som ett traditionellt mässevenemang på Marina Congress Center i Helsingfors.

Mässevenemanget Valtio Expo, som ordnas av Statskontoret, presenterar statsförvaltningens mest aktuella teman och erbjuder en plats för nätverkande för statsförvaltningens sakkunniga och samarbetspartner. Förra våren ordnades expon för första gången helt och hållet virtuellt. Det virtuella evenemanget fick beröm av deltagarna, men längtan efter fysiska möten efter de påtvingade distansförbindelserna på grund av coronapandemin börjar också bli stor. Nästa vår får vi igen mötas, utbyta nyheter och dela tankar ansikte mot ansikte. I maj kommer Valtio Expo att igen fylla hela Marina Congress Center med ett omfattande utbud av intressanta inlägg och informationsinslag, ett utställningsområde som breder ut sig på två våningar samt trevliga möten och diskussioner med nya och gamla bekanta.

Utställare deltar i Valtio Expo

Valtio Expo skulle inte vara en expo utan utställare som deltar i evenemanget. På 1:a och 2:a våningen på Marina ordnas som vanligt ett utställningsområde där statsförvaltningens samarbetspartner och sakkunniga kan mötas och bekanta sig. Utställare som snabbast säkrar sin plats kan reservera både en avdelning och ett informationsinslag för evenemanget.

Utställarna anmäler sig med början den 16 november kl. 9.00

Utställarnas anmälan till Valtio Expo 2022 inleds tisdagen 16.11.2021 kl. 9.00. Säkra en plats och anmäl dig genast till nästa års evenemang! Det lönar sig att handla snabbt, eftersom det finns ett begränsat antal avdelningsplatser och informationsinslag som reserveras i anmälningsordning.

Utställarens deltagaravgift för Valtio Expo 2022 är 3 350 euro + moms på nedre våningen och 2 750 euro + moms på övre våningen. Utställarens deltagaravgift inkluderar en avdelningsplats. Tjänster som beställs till mässavdelningen (t.ex. uppbyggnad av avdelning, möbler) faktureras separat av mässbyggaren eller Marina Congress Center.

Informationsinslaget kostar 1 300 euro + moms. Utställarnas informationsinslag ordnas i två salar och streamas också till nätet.

I samband med anmälan kan man framföra önskemål om avdelningsplatsen. Statskontoret strävar efter att beakta önskemålen i anmälningsordning och i mån av möjlighet.

ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR >

MER INFORMATION TILL UTSTÄLLARE FINNS PÅ VALTIO EXPOS WEBBPLATS (på finska) >

Valtio Expo: mötesplats för statsförvaltningens beslutsfattare, sakkunniga och samarbetspartner

Valtio Expo är ett mässevenemang för beslutsfattare och sakkunniga inom statsförvaltningen. Evenemanget har av tradition fyllts och samlat över 1 500 sakkunniga inom statsförvaltningen och representanter för utställare till Marina Congress Center. Utställarna har upplevt Valtio Expo som ett bra tillfälle att träffa sakkunniga inom statsförvaltningen och största delen av utställningsavdelningarna har reserverats genast när utställarnas anmälan öppnats – ofta redan under de första timmarna.

Valtio Expos utställare är aktörer och partner inom statsförvaltningen. Under tidigare år har såväl bekanta statliga tjänsteleverantörer som serviceproducenter inom turism- och konsultbranschen deltagit, liksom intressanta ICT-företag.

För statsförvaltningens deltagare är evenemanget avgiftsfritt, men deltagandet förutsätter registrering.

Håll kursen och ha vind i seglen!

Temat för Valtio Expo 2022 är Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa (Framtidens förvaltning i efterdyningarna av reformer). Vad kommer framtiden och Valtio Expo att föra med sig? Mer information om Valtio Expos program utlovas under hösten och vintern.

Information om evenemanget samt aktuella nyheter om teman och förberedelser finns på adressen valtioexpo.fi. Håll dig uppdaterad!

Anteckna tidpunkten för Valtio Expo i din kalender och delta!

 

Mer information:

valtioexpo.fi
valtio.expo@valtiokonttori.fi

Annat som anknyter till detta

◄ Alla nyheter