Hoppa innehåll

Alla nuvarande kundorganisationer skall övergå till att använda den nya tjänsten Suomi.fi-betalningar senast 30.11.2022

Statskontoret har konkurrensutsatt tjänsten Suomi.fi-betalningar 2021. De nuvarande kundorganisationerna övergår att använda den nya tjänsten från och med 1.8.2022, men senast 30.11.2022. Statskontoret ger en noggrannare ibruktagningstidtabell för kundorganisationerna. Den nya tjänsten kräver en integrationsförändring av kundorganisationerna.

Statskontoret ordnar tillsammans med Paytrail två finskspråkiga informations-tillfällen för de nuvarande kundorganisationerna. Informationstillfällena ordnas den 16.3. och 30.3. kl. 14-16 (se Statskontoret händelser). Ifall ni vill ha ett informationstillfälle på svenska, vänligen kontakta verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi.

Leveransprojektet VEMA22 för den nya tjänsten Suomi.fi-betalningar publicerar varje månad ett meddelande, där kundorganisationerna får nyttig information för sin övergång till den nya tjänsten och kan samtidigt följa med hur projektet framskrider.

Ifall du vill prenumerera på månadsmeddelandet, vänligen ta kontakt med Statskontoret i adressen verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi.

LÄS MÅNADSMEDDELANDET FÖR JANUARI HÄR

 

Annat som anknyter till detta

◄ Alla nyheter