Näytetään 12 blogikirjoitusta, joiden avainsana on 'pilvi'. Näytä kaikki kirjoitukset >.

Teknologian kehittyminen on haastanut työntekijöitä kehittymään jo usean vuosikymmenen ajan. Vierailut palvelutiskillä on korvattu sähköisellä asioinnilla. Automaatiota hyödynnetään päätöksenteossa. Informaatioteknologia on kehittynyt niin paljon, että..

Valtiokonttorin pilvimatkan yhtenä etappina oli toimistojärjestelmien ja identiteettimme siirto pilveen oman katon alle. Tähän syksyyn ajoittunut muutos oli tietohallinnon näkökulmasta luonteeltaan ”vain” tekninen; Microsoft 365..

Valtori on yhdessä asiakkaidensa kanssa määrittänyt uuden palvelustrategian ohjaamaan palveluvalikoimansa sekä -toimintansa kehittämisen suuntaa. Palvelustrategiamme ytimessä on valtionhallinnon pilvisiirtymän toteuttaminen. Yhdessä näemme pilvipalvelut strategisena kyvykkyytenä..

Julkisen hallinnon digitalisaatio koskettaa meitä kaikkia, koska käytämme sen mahdollistamia elämää helpottavia palveluita kansalaisena tai yrityksen edustajana. Digitalisaatio edistää myös avoimuutta, demokratiaa ja kestävää kehitystä...