Virkistystoiminta

Virkistystoiminta

Tuemme henkilöstömme vapaa-ajanharrastuksia liikunta- ja kulttuurisaldolla, jota voi halutessaan saada rajatun euromäärän vuodessa. Saldo käy maksuvälineenä useisiin satoihin liikunta- ja kulttuuripaikkoihin. Edustettuina ovat tavallisimmat kuntoliikunnan muodot kuten uinti, kuntosaliharjoittelu, mailapelit ja erilaiset ryhmäliikunnan muodot. Kulttuurin saralla käyttöpaikkoina ovat näyttelyt, teatteri, elokuvat ja erilaiset tapahtumat.

Valtiokonttori järjestää henkilöstölleen kaksi puolen päivän mittaista virkistystilaisuutta vuodessa. Tilaisuudet voivat pitää sisällään liikuntaa ja ulkoilua tai erilaisia kulttuuriharrastuksia kuten elokuvia jne. Varaamme budjettiimme virkistystoimintaan käytettäväksi tietyn summan kutakin henkilöä kohti.

Valtiokonttorissa toimii henkilöstömme perustamia harrastuskerhoja, joiden tarkoituksena on toimia samoja asioita harrastavien valtiokonttorilaisten yhdyssiteenä. Tällä hetkellä Valtiokonttorissa toimivat ratsastus-, puutarha-, suunnistus-, teatteri-, jooga-, pilates-,   golf- ja valokuvauskerhot sekä kädentaitojen kerho. Kerhoihin ovat kaikki valtiokonttorilaiset tervetulleita. Tuemme kerhojen toimintaa vuotuisella määrärahalla ja antamalla kerhoille mahdollisuuden käyttää toimintaansa Valtiokonttorin tiloja ja työvälineitä.

Julkaistu 7.12.2012 klo 17.54 , päivitetty 17.10.2018 klo 17.22
Suomeksi   På svenska

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot