Hyppää sisältöön

Toimiva taloushallinto – info ja työpaja 28.9.2021

28.09.2021 09:30-11:30

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams

Toimiva taloushallinto – infossa ja työpajassa aiheena:

  • Taloushallinnon vastuujakomääräys, Rahakas-ennusteen laatiminen
  • Ajankohtaista laskentatoimesta
  • Ajankohtaista maksuliikkeestä
    • Rahahuollon ja arvokuljetusten kilpailutusten tilanne
  • Palkeiden asiakastyöryhmätyön käynnistäminen
  • Tukitoimintojen muutokset
  • VTV:n havainnot valtion talousarvion noudattamisesta

Työpajassa käsitellään VTV:n havaintoja valtion talousarvion noudattamisesta ja käydään läpi ministeriöiden ja virastojen ajatuksia tilanteen korjaamiseksi.

Kuvassa ihmiset neuvottelevat kokouksessa

Toimiva taloushallinto -tilaisuus korvaa aikaisemmin järjestetyt asiakasinfot ja asiakasryhmän kokoukset.

Uudistuksen tavoitteena on  parantaa virastojen vaikutusmahdollisuuksia taloushallinnon kehitystyöhön – kehittämiseen voidaan jatkossa osallistua mistä virastosta tahansa aiemman rajatumman asiakasryhmän asemesta. Osallistumisesta yksittäiseen työpajaan on mahdollista päättää teemaan liittyvän kiinnostuksen mukaisesti.

Tilaisuus koostuu alun info-osuudesta sekä sitä seuraavasta työpajasta, jossa on tarkoitus työskennellä yhdessä ja käsitellä taloushallinnon ajankohtaisia aiheita. Työpajaosuudessa osallistujat pääsevät vaikuttamaan keskeneräisten asioiden lopputulokseen.

Tilaisuuden esitysmateriaalit ja nauhoite julkaistaan tilaisuuden jälkeen Valtiokonttorin kotisivuilla. Työpajaosuutta ei nauhoiteta.

Linkki Toimiva taloushallinto -tilaisuuteen

 

TUVE -käyttäjä: eTuve-tunnus: 11010809 (ei pin-koodia). Tunnus on voimassa 28.9. koko päivän. Tunnus on yhdistetty Teams-neuvottelutunnukseen.

Tilaisuudet ovat kaikille virastoille avoimia. Tilaisuudet järjestetään Teams-neuvotteluina ja osallistumistiedot julkaistaan Valtiokonttorin verkkosivuilla. Infoihin lähetetään lisäksi erilliset kutsut halukkaille. Jos haluat yhteystietosi postituslistalle, lähetä pyyntö osoitteeseen prosessiohjaus@valtiokonttori.fi. Postituslistana toimii sama postituslista mikä oli käytössä T3 Asiakasinfoissa.

 

Muuta aiheeseen liittyvää