Hyppää sisältöön

Tiedote: Kustannustukea voi hakea Valtiokonttorista vielä kolmen viikon ajan

Kustannustukea on voinut hakea Valtiokonttorista kuukauden ajan. Valtiokonttori on maksanut kustannustukea tähän mennessä noin 60 miljoonaa euroa.

Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronan vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia kiinteitä kustannuksia.

Hae kustannustukea viimeistään 31.8.2020

Kustannustuen hakuaikaa on vielä kolme viikkoa jäljellä, maanantaihin 31.8.2020 saakka. Toivomme, että kaikki hakijat, jotka täyttävät laissa määrätyt kriteerit, hakevat kustannustukea määräaikaan mennessä.

Elokuun jälkeen kustannustukea ei voi hakea. Valtiokonttorin tiedossa ei ole uusia, tulossa olevia kustannustukia.

Kustannustukea on haettu maltillisesti

Ensimmäisen kuukauden jälkeen kustannustukea on myönnetty 1 866 yritykselle. Keskimääräinen maksumäärä yritystä kohden on vajaa 30 000 euroa.

Eniten hakemuksia on tullut seuraavilta toimialaoilta: maaliikenne ja putkijohtokuljetus, ravitsemistoiminta ja vähittäiskauppa.

Ajantasaista tietoa kustannustukihakemusten määrästä ja tehdyistä päätöksistä löytyy Tilastoja kustannustuesta -sivulta. Tilasto päivittyy joka arkipäivä.

Kustannustukea haetaan sähköisesti

Ohjeet kustannustuen hakuun löytyvät verkkosivuiltamme.

Asiakaspalvelumme auttaa puhelimen ja chatin välityksellä. Kustannustuen puhelinpalvelu palvelee arkisin klo 9-15 numerossa 0295 50 3050.

Lisätietoja

Jyri Tapper, toimialajohtaja, puh. +358 295 502 950

Tuomo Yliluoma, palvelupäällikkö, puh. +358 295 503 349

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset