Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Hankintatoimen tiimi esittäytyy

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Seija Friman
Heidi Jortama
Noora Sirkiä 
Timo Rantanen

Yhteinen postilaatikkomme hankintatoimi@valtiokonttori.fi

Seija Friman

Seija Friman on valtionhallinnon kehittämisen kovan luokan ammattilainen. Hän on työskennellyt Valtiokonttorissa lukuisissa prosessinkehittämisen hankkeissa ja erikoistunut viime vuosina valtionhankintojen digitalisointiin.

Seija toimii ohjelmapäällikkönä valtiovarainministeriön ohjaamassa hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelmassa. Hänen intohimojaan ovat hankintojen vaikuttavuus, tehokkuus ja koko valtionhallinnolle yhtenäiset toimintatavat.

Sähköposti: seija.friman@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 503 265
Twitter: @FrimanSeija
Linkedin: Seija Friman LinkedInissä

Heidi Jortama

Heidi Jortama on valtionhallinnon kehittämisen ammattilainen. Hänellä on kokemusta erilaisista verkostokehityshankkeista sekä muutos-, järjestelmä- ja prosessikehittämisestä reilun viidentoista vuoden ajalta.

Tällä hetkellä Heidi toimii kehittämispäällikkönä valtion hankintatoimen kehittämistehtävässä. Niin hankintatoimessa kuin muillakin prosessialueilla Heidiä kiinnostaa yhtenäisten, tehokkaiden ja digitaalisten toimintatapojen luominen ja käyttöönotto yhteistyössä konsernitoimijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Heidiin voit olla yhteydessä, jos haluat tietää tarkemmin valtionhankintojen digitalisoinnista tai siitä, miten hankintatoimen kehittäminen jatkuu hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelman päättymisen jälkeen.

Sähköposti: heidi.jortama@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 502 130

Noora Sirkiä

Noora Sirkiä ohjaa ja kehittää valtionhallinnon tilauksesta maksuun -prosessia. Kirjanpitoyksiköiden tukeminen toimintatapojen kehittämisessä ja tehostamisessa on hänelle erittäin tärkeää. Noora on työskennellyt useiden vuosien ajan laajoja kokonaisuuksia sisältävissä, tietojärjestelmiä ja taloutta koskevissa julkishallinnon työtehtävissä. Valtiokonttorille Noora on siirtynyt viime vuoden huhtikuussa Hätäkeskuslaitokselta, josta Noora on virkavapaalla.

Sähköposti: noora-maria.sirkia@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 502 045

Timo Rantanen

Timo Rantanen on tehnyt pitkän uran hankintojen parissa. Hän aloitti 16-vuotiaana silloisen HYKS:n logistiikkapalveluissa ja päätyi lopulta monen koulun ja monessa maassa asumiensa vuosien jälkeen valtion hankintojen pariin vuonna 2005.

Timo on tehnyt erityisesti laajoja tietohankintoja, sekä kilpailuttanut ja kehittänyt sähköisiin hankintoihin liittyviä järjestelmiä ja palveluita. Timo on myös vuonna 2020 julkaistun Hilman (hankintailmoitukset.fi) isoisä. Viime aikoina hän on päässyt mukaan EU:n julkisten hankintojen työryhmiin ja hänellä on laajat kontaktin muiden EU-maiden hankintojen kehittäjiin.

Voit olla yhteydessä Timoon erityisesti hankintaprosessin alkuvaiheiden asioissa. Timo tuntee suunnittelusta sopimukseen -vaiheen yksityiskohtaisesti. Myös EU:n tulevaisuuden suunnitelmat ovat hänelle tuttuja – ja jos eivät ole, hänellä on konstit selvittää asioita komissiolta ja muilta EU-jäsenmailta. Hänellä on lisäksi kontakteja OECD:n ja EBRD:n työhön, joiden julkisten hankintojen kehittämiseen liittyvissä projekteissa hän on toiminut vapaa-ajallaan.

Valtiokonttorissa Timo on valtion liikkuvuusohjelman kuljettamana.

Sähköposti: timo.rantanen@valtiokonttori.fi
Puhelin: 0295 502 384

Muuta aiheeseen liittyvää

Ei uutisia

◄ Kaikki uutiset