Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Hankintatoimen tiimi esittäytyy

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Seija Friman
Heidi Jortama
Hanna Hirsimäki

Seija Friman

Seija Friman on valtionhallinnon kehittämisen kovan luokan ammattilainen. Hän on työskennellyt Valtiokonttorissa lukuisissa prosessinkehittämisen hankkeissa ja erikoistunut viime vuosina valtionhankintojen digitalisointiin.

Seija toimii ohjelmapäällikkönä valtiovarainministeriön ohjaamassa hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelmassa. Hänen intohimojaan ovat hankintojen vaikuttavuus, tehokkuus ja koko valtionhallinnolle yhtenäiset toimintatavat.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 503 265
Twitter: @FrimanSeija
Linkedin: Seija Friman LinkedInissä

Heidi Jortama

Heidi Jortama on valtionhallinnon kehittämisen ammattilainen. Hänellä on kokemusta erilaisista verkostokehityshankkeista sekä muutos-, järjestelmä- ja prosessikehittämisestä reilun viidentoista vuoden ajalta.

Tällä hetkellä Heidi toimii kehittämispäällikkönä valtion hankintatoimen kehittämistehtävässä. Niin hankintatoimessa kuin muillakin prosessialueilla Heidiä kiinnostaa yhtenäisten, tehokkaiden ja digitaalisten toimintatapojen luominen ja käyttöönotto yhteistyössä konsernitoimijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Heidiin voit olla yhteydessä, jos haluat tietää tarkemmin valtionhankintojen digitalisoinnista tai siitä, miten hankintatoimen kehittäminen jatkuu hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelman päättymisen jälkeen.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 502 130

Hanna Hirsimäki

Hanna Hirsimäki on hankintatehtävien ammattilainen, joka on toiminut sekä yksityisellä että julkisella sektorilla laajoissa kehittämis-, muutos- ja järjestelmähankkeissa – myös kotimaan rajojen ulkopuolella. Hannalla on monipuolista kokemusta julkisten hankintojen käytännön toteuttamisesta sekä valtionhallinnon prosessien, toimintatapojen ja IT-järjestelmien kehittämisestä.

Hanna työskentelee Valtiokonttorissa hankintatoiminnan kehittämisen erityisasiantuntijana. Kiinnostuksen kohteina Hannalla ovat erityisesti hankintaprosessin virtaviivaistaminen, hankintojen suorituskyvyn ja vaikuttavuuden mittaaminen sekä hankintariskien hallinta ja ehkäiseminen. Hannaan voit olla yhteydessä, jos haluat lisätietoja aihealueiden ajakohtaisista asioista.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 050 534 7171

Muuta aiheeseen liittyvää

Ei uutisia