Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Hankintatoimen tiimi esittäytyy

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:

Seija Friman
Heidi Jortama
Noora Sirkiä 

Yhteinen postilaatikkomme [email protected]

Seija Friman

Seija Friman on valtionhallinnon kehittämisen kovan luokan ammattilainen. Hän on työskennellyt Valtiokonttorissa lukuisissa prosessinkehittämisen hankkeissa ja erikoistunut viime vuosina valtionhankintojen digitalisointiin.

Seija toimii ohjelmapäällikkönä valtiovarainministeriön ohjaamassa hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelmassa. Hänen intohimojaan ovat hankintojen vaikuttavuus, tehokkuus ja koko valtionhallinnolle yhtenäiset toimintatavat.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 503 265
Twitter: @FrimanSeija
Linkedin: Seija Friman LinkedInissä

Heidi Jortama

Heidi Jortama on valtionhallinnon kehittämisen ammattilainen. Hänellä on kokemusta erilaisista verkostokehityshankkeista sekä muutos-, järjestelmä- ja prosessikehittämisestä reilun viidentoista vuoden ajalta.

Tällä hetkellä Heidi toimii kehittämispäällikkönä valtion hankintatoimen kehittämistehtävässä. Niin hankintatoimessa kuin muillakin prosessialueilla Heidiä kiinnostaa yhtenäisten, tehokkaiden ja digitaalisten toimintatapojen luominen ja käyttöönotto yhteistyössä konsernitoimijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Heidiin voit olla yhteydessä, jos haluat tietää tarkemmin valtionhankintojen digitalisoinnista tai siitä, miten hankintatoimen kehittäminen jatkuu hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelman päättymisen jälkeen.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 502 130

Noora Sirkiä

Noora Sirkiä ohjaa ja kehittää valtionhallinnon tilauksesta maksuun -prosessia. Kirjanpitoyksiköiden tukeminen toimintatapojen kehittämisessä ja tehostamisessa on hänelle erittäin tärkeää. Noora on työskennellyt useiden vuosien ajan laajoja kokonaisuuksia sisältävissä, tietojärjestelmiä ja taloutta koskevissa julkishallinnon työtehtävissä. Valtiokonttorille Noora on siirtynyt viime vuoden huhtikuussa Hätäkeskuslaitokselta, josta Noora on virkavapaalla.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0295 502 045

Muuta aiheeseen liittyvää

Ei uutisia

◄ Kaikki uutiset