Hyppää sisältöön

Kuntamarkkinat

13.09. klo 09:00 - 14.09.2023 klo 15:00

Järjestäjä:Kuntaliitto
Paikka:

Kuntatalo

Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa esimerkiksi hankintojen digitalisoinnista, sähköisestä taloushallinnasta ja talousraportoinnista.
Löydät meidät osastolta 0J2.

Tietoisku 13.9. klo 11-11.20

Taloushallinnon digitalisointi – Hanki, laskuta, maksa

Digitaalisessa taloushallinnossa ja hankintatoimessa esimerkiksi katalogit, tilaukset, laskut ja kuitit ovat sähköisiä ja ne liikkuvat sujuvasti eri järjestelmien välillä. Näiden digitalisointi auttaa tehostamaan kunnan prosesseja, vähentämään virheitä ja poistamaan kuormittavaa manuaalista työtä. Laajemmin tarkasteltuna taloushallinnon ja hankintatoimen digitalisointi edistää julkisen sektorin tuottavuutta ja kuntien elinvoimaa parantamalla kunnan yritysten kilpailukykyä.

Tule kuuntelemaan, kuinka kuntasi kuittirumbaa voidaan helpottaa, kuinka yhä useampi lasku voidaan käsitellä automaattisesti, sekä miten kuntasi voi edistää hankintatoimen digitalisaatiota.

Paikka: A3.25

Tietoisku 14.9. klo 11-11.30

Kirjanpidon ja talousraportoinnin ajankohtaiskatsaus

Tietoiskussa käsitellään uusimpia erityisesti kirjanpitoon ja talousraportointiin liittyviä ohjeistuksia, mutta myös muita taloudenohjaukseen liittyviä ajankohtaisia asioita. Tulehan kuulolle!

Paikka: A3.22

Ilmoittautuminen Kuntamarkkinoille

Muuta aiheeseen liittyvää