• Kaiku-verkosto ja yhteistyöryhmä

  Kaiku-kehittäjät ovat organisaatioiden omia asiantuntijoita, jotka ovat käyneet Kaiku-koulutuksen (2002-2018) tai Valtiokonttorin kehittäjävalmennuksen (2020 =>). Heidän tehtävänään on kehittää organisaation johtamista ja työyhteisön arkea. Yhdessä he muodostavat Kaiku -verkoston. 

  Kaiku yhteistyöryhmä 

  Ryhmä koostuu virastoissa toimivista Kaiku-kehittäjistä sekä Valtiokonttorin edustajista. Kaiku-kehittäjät valitaan yhteistyöryhmään vaaleilla kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja ryhmä valitsee puheenjohtajan vuodeksi kerrallaan. 

  Tutustu Kaiku-yhteistyöryhmään Valtiolla.fi-sivustolla

   

   

 • Työpajat ja verkkokurssit

  Järjestämme työpajoja erilaisista ajankohtaisista teemoista mm. dialogisuus, systeemisyys ja kompleksisuus, virtuaalifasilitointi, ilmiölähtöisyys. Työpajojen ajankohdat ja järjestämistavat löytyvät Valtiolla.fi-sivuston tapahtumakalenterista. 

  eOppivassa on valtion organisaatioiden hyödynnettäväksi työhyvinvoinnin ja työsuojelun verkkokursseja: 

  Verkkokurssit ovat käytettävissä maksutta. Sisään voi kirjautua vain valtion domain-osoitteesta. 

 • Kehittäjävalmennus

  Kehittäjävalmennus on suunnattu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille. Punaisena lankana ovat uuden työn maailma, verkostoituminen, dialogisuus ja kokeilevuus. Tavoitteena on vakiinnuttaa kehittämisnäkökulma osaksi valtion organisaatioiden johtamista ja työyhteisöjen arkea. Kehittäjävalmennuksen suorittaneet tulevat myös osaksi Kaiku-kehittäjäverkostoa.

  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan