• Kehittäjäverkosto ja keskustelualusta

  Kaiku-kehittäjät ovat organisaatioiden omia asiantuntijoita, jotka ovat käyneet Kaiku-koulutuksen (2002-2018) tai Valtiokonttorin kehittäjävalmennuksen (2020 =>). Heidän tehtävänään on kehittää organisaation johtamista ja työyhteisön arkea. Yhdessä he muodostavat kehittäjäverkoston. 

  Keskustelualusta kehittäjille
  Mitä ajankohtaista tällä hetkellä pohdit työssäsi työn tekemisen tapojen ja työelämän kehittäjänä? Kaipaisitko siihen muiden verkostolaisten ajatuksia? Kaikki keskusteluavaukset yksittäisistä kysymyksistä laajempiin teemoihin ovat tervetulleita.

  Moodleen pääset kirjautumaan Virtulla tai luomallasi käyttäjätunnuksella: https://lms.eoppiva.fi/course/view.php?id=2095
  eOppivan Moodleen pääsee kirjautumaan kaikki valtionhallinnon työntekijät.

 • Valmennukset ja verkkokurssit

  Järjestämme valmennuksia erilaisista ajankohtaisista teemoista mm. ekosysteemit, ennakointi, dialogisuus, systeemisyys ja kompleksisuus, virtuaalifasilitointi, ilmiölähtöisyys. Tapahtuminen ja valmennusten ajankohdat löytyvät Valtiolla.fi-sivuston tapahtumakalenterista. 

  eOppivassa on valtion organisaatioiden hyödynnettäväksi työhyvinvoinnin ja työsuojelun verkkokursseja: 

  Verkkokurssit ovat käytettävissä maksutta. Sisään voi kirjautua vain valtion domain-osoitteesta. 

 • Kehittäjävalmennus

  Kehittäjävalmennus on suunnattu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille. Punaisena lankana ovat uuden työn maailma, verkostoituminen, dialogisuus ja kokeilevuus. Tavoitteena on vakiinnuttaa kehittämisnäkökulma osaksi valtion organisaatioiden johtamista ja työyhteisöjen arkea. Kehittäjävalmennuksen suorittaneet tulevat myös osaksi kehittäjäverkostoa.

  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan