netta.jakola@valtiokonttori.fi
0295 502 129

Netta Jakola

Vastuullisuusasiantuntija, Valtiokonttori

Netta työskentelee Valtiokonttorissa korkeakouluharjoittelijana valtionhallinnon vastuullisuusraportoinnin parissa talous-, tieto- ja työelämäpalvelut -toimialalla. Netan työpöydälle kuuluu laaja-alaisesti eri tehtäviä liittyen valtionhallinnon vastuullisuusraportointiin kuten esimerkiksi vastuullisuusviestintää, tapahtumien suunnittelua sekä materiaalien tuottamista. Nettaan voi olla yhteydessä, mikäli jokin asia valtionhallinnon vastuullisuusraportoinnissa askarruttaa tai mikäli haluaa tuoda omia ajatuksiaan vastuullisuustyöhön. Viestiä saa myös laittaa, jos haluaa keskustella ajankohtaisista vastuullisuuskysymyksistä!

Yhteiskuntavastuu, julkishallinnon vastuullisuustyö sekä vastuullisuusraportointi ovat hänelle kiinnostavia aiheita. Vastuullisuudessa Nettaa kiehtoo sen monialaisuus – vastuullisuuden eri osa-alueet levittäytyvät hyvin laajalle ja vaikuttavat kaikkiin toimijoihin yhteiskunnan läpi. Teeman merkityksellisyys ja vaikuttavuus tuovat intoa työskentelyyn.

Netta on taustaltaan hallintotieteilijä, ja on sitä myötä kiinnostunut monipuolisista ja laaja-alaisista yhteiskunnallisista ilmiöistä. Hän näkee, että vastuullisuuden laajeneminen myös valtionhallintoon tarjoaa uusia mahdollisuuksia meille kaikille. Netta toivookin, että tulevaisuudessa voimme katsoa taaksepäin ja olla iloisia siitä, että vastuullisuustyöhön on lähdetty laajasti mukaan.