Hyppää sisältöön

Kustannustuen hakuaika päättyy 26.2. – hae kustannustukea nyt

Kustannustuen hakuaika päättyy 26.2.2021 kello 16.15. Hakuaikaa on siis jäljellä noin viikko. Valtiokonttori ystävällisesti kehottaa kaikkia kustannustukeen oikeutettuja yrityksiä hakemaan tukea.

Hakemusten on oltava perillä 16.15 mennessä

Kustannustukihakemus kannattaa tehdä ajoissa. Hakemusten on oltava perillä Valtiokonttorissa 26.2.2021 kello 16.15 riippumatta siitä, lähetetäänkö hakemus sähköisen asiointikanavan vaiko postitse. Postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä Valtiokonttorin kirjaamossa viimeistään kello 16.15. Saman päivän postileima ei siis riitä.

Hakemuksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen, sillä esimerkiksi oma nettiyhteys saattaa yllättäen hidastua.

Muista lähettää tallennettu hakemus

Valtiokonttorin sähköisessä asiointipalvelussa on lähes 2 000 keskeneräistä kustannustukihakemusta. Keskeneräisen hakemuksen ehtii vielä täydentää ja lähettää. Oman yrityksen tilan voi tarkistaa Tilastoja kustannustuesta -sivulta. Joka arkipäivä päivittyvästä raportista näkee kaikki vireillä olevat ja päätöksen saaneet hakemukset.

Valtiokonttori palvelee

Valtiokonttorin sivustolta löytyy hakuohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, video-ohje hakemuksen täyttämisestä, tallenne kustannustuki-webinaarista sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Tuen määrää ja minimitukisumman (2 000 euroa) täyttymistä voi arvioida laskurilla sekä taulukon avulla.

Kustannustuen puhelinpalvelu palvelee arkisin klo 9-15 numerossa 0295 50 3050.

Kustannustukea maksettu lähes 133 miljoonaa euroa

Kustannustukea on voinut hakea Valtiokonttorista 21.12.2020 lähtien. Valtiokonttori on maksanut kustannustukea tähän mennessä lähes 133 miljoonaa euroa. Kustannustukea on myönnetty noin 5 200 yritykselle ja keskimääräinen maksumäärä yritystä kohden on noin 25 000 euroa.

Ajantasaista tietoa kustannustukihakemusten määrästä ja tehdyistä päätöksistä löytyy Tilastoja kustannustuesta -sivulta. Raportti päivittyy joka arkipäivä.

Lisätietoja medialle:

Jyri Tapper, toimialajohtaja, puh. +358 295 502 950.

Etsitkö näitä?

Kustannustuen palvelusivu >

Tilastoja kustannustuesta >

Usein kysyttyä kustannustuesta >

Sähköinen asiointipalvelu >

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset