Hyppää sisältöön

Tervetuloa virtuaaliseen Valtio Expoon 5.5.2021 – ilmoittautuminen on auki!

Valtiokonttorin järjestämä Valtio Expo -tapahtuma toteutetaan tänä keväänä kokonaan verkossa. Valtio Expo 2021 kokoaa valtionhallinnon päättäjät, asiantuntijat ja yhteistyökumppanit yhteen keskiviikkona 5. toukokuuta 2021 klo 9.00−16.00. Luvassa on tuttuun tapaan monipuolinen kattaus kiinnostavia puheenvuoroja ja tietoiskuja, innostavia keskustelunavauksia sekä messutunnelmaa – tällä kertaa virtuaalisesti. Merkitse päivä kalenteriisi ja tule mukaan!

Teemana Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla

Valtio Expo 2021 -tapahtuman teemana on Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla. Pääsalissa valtionhallintoa maailman parhaaksi kirittää ja keskustelua virittää viestinnän moniosaaja, toimittaja ja yrittäjä Anna Sorainen.

Maailman paras hallinto -teemaan pureudutaan useista eri näkökulmista ja ohjelmaa lähetetään päivän aikana samanaikaisesti useassa salissa. Pääsalissa sekä kahdessa teemasalissa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja valtionhallinnon ja eri alojen asiantuntijoilta. Näytteilleasettajat pääsevät ääneen tietoiskusaleissa. Tarjolla on herätteleviä ajatuksia, oppeja, ja kokemuksia muun muassa johtamisesta, taloudesta, tietoperustaisesta toiminnasta, vastuullisuudesta, työntekijöiden turvasta ja ketterästä kehittämisestä.

Millaisin opein urheiluvalmentaja rakentaa voittavan joukkueen? Voiko tietoon luottaa? Miltä tulevaisuus näyttää julkisen talouden tai ilmaston näkökulmasta? Miten valtionhallinto sopeutuu työympäristön muutoksiin? Tule kuulemaan ja keskustelemaan!

Valtio Expo 2021 -tapahtuman ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä.

Merkitse päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!

Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnon edustajille sekä tapahtumassa mukana olevien näytteilleasettajien edustajille. Valtio Expo on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Linkki virtuaaliselle Valtio Expo -tapahtuma-alustalle lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Muistathan siis ilmoittautua ajoissa! Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 30.4.2021.

Ilmoittaudu mukaan tästä >

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on käynnissä – varaa virtuaalinen osasto ja tietoisku

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumaan käynnistyi helmikuun alussa ja virtuaalisen osastopaikan on varannut jo yli 40 valtionhallinnon yhteistyökumppania eri toimialoilta. Tulkaa tekin mukaan kertomaan tarjoamistanne tuotteista, palveluista, yhteistyömahdollisuuksista tai meneillään olevista hankkeistanne. Valtio Expossa pääsette myös verkostoitumaan valtionhallinnon päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa sekä kuulemaan, mitä valtionhallinnossa on menossa.

Valtionhallinnon yhteistyökumppanit pääsevät Valtio Expo -tapahtumassa esiin virtuaalisessa näyttelysalissa sekä tietoiskusalien ohjelmastreameissä. Näytteilleasettajan osallistumismaksu Valtio Expo 2021 -tapahtumaan on 1 800 euroa + alv. Nopeimmat voivat varata ohjelmaan myös 20 minuutin tietoiskun. Tietoiskun hinta on 1 300 euroa + alv. Tietoiskuja on rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso lisätiedot näytteilleasettajapaketista osoitteessa valtioexpo.fi >

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä >

Valtio Expo virtuaalisesti – mitä on luvassa?

Valtio Expo on uuden edessä, kun tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa kokonaan verkossa. Tätä on luvassa:

  • VIRTUAALINEN TAPAHTUMA-ALUSTA, joka kokoaa Valtio Expon ohjelman ja osallistujat yhteen. Virtuaalisissa ohjelmasaleissa kuullaan ja keskustellaan valtionhallinnon ajankohtaisista aiheista, hankkeista ja palveluista. Messutunnelmaa löytyy virtuaalisesta näyttelysalista, jossa päästään tutustumaan tapahtumassa mukana oleviin näytteilleasettajiin.
  • KATTAVA OHJELMAKOKONAISUUS, joka pitää sisällään monipuolisesti kiinnostavia puheenvuoroja niin valtionhallinnon asiantuntijoilta ja yhteistyökumppaneilta kuin talouden, urheilun ja kulttuurin kentiltä. Ohjelmaa lähetetään samanaikaisesti useassa rinnakkaisessa ohjelmasalissa, joten kiinnostavaa sisältöä löytyy varmasti jokaiselle. Puheenvuorot ovat tapahtuma-alustalla osallistujien katsottavissa myös tapahtuman jälkeen kahden viikon ajan.
  • MAHDOLLISUUS VERKOSTOITUA, KESKUSTELLA, KOMMENTOIDA JA OSALLISTUA VIRTUAALISESTI ohjelmasalien yhteisissä keskusteluissa sekä yksityisviesteillä. Verkostoitumista varten on käytössä kaikkien osallistujien välinen pikaviestittelypalvelu. Eli tuttuun tapaan Valtio Expo tarjoaa oivan mahdollisuuden tavata niin vanhoja kuin uusia valtionhallinnon kollegoita!

Kohtaamisiin Valtio Expossa!

Lisätiedot:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 0295 50 3210
Viestintäasiantuntija Nina Parkkulainen, puh. 0295 50 2027
valtio.expo@valtiokonttori.fi
www.valtioexpo.fi

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset