Hyppää sisältöön

Valtionavustustoiminnan kehittämiseksi on julkaistu uusi verkkokoulutus

Kohti vaikuttavampaa valtionavustustoimintaa -koulutus haastaa pohtimaan, miten valtionavustukset saadaan nykyistä paremmin vastaamaan muuttuviin tarpeisiin yhteiskunnassa. Koulutus soveltuu sekä valtionavustusten myöntäjille että avustuksia hakeville.

Kaksi henkilöä työskentelevät kannettavilla tietokoneilla toimistoympäristössä.

”Koulutuksesta on hyötyä niin valtionavustustoiminnasta ensi kertaa kuuleville kuin sitä työkseen tekevillekin, ja siksi suosittelen lämpimästi sen suorittamista jokaiselle valtionavustuksista kiinnostuneelle”, kehittämispäällikkö Antti Seppänen Valtiokonttorista rohkaisee.

”Valtionavustusten myöntäjät, hakijat ja saajat saavat koulutuksesta ideoita oman toimintansa kehittämiseksi ja yhteistoimintansa parantamiseksi.”

Kaikille avoin verkkokoulutus sisältää perustiedot valtionavustustoiminnasta ja uudistuvasta toimintamallista

Kohti vaikuttavampaa valtionavustustoimintaa -verkkokoulutus on avoin kaikille ja sen voi suorittaa eOppiva-oppimisympäristössä. Itsenäinen opiskelu verkossa vie aikaa noin 60 minuuttia.

> Kohti vaikuttavampaa valtionavustustoimintaa -verkkokoulutus (eOppiva)

Koulutus perehdyttää valtionavustustoimintaan ja sitä uudistavaan toimintamalliin, jota kehitetään valtionvarainministeriön johtamassa valtionavustustoiminnan kehittämis- ja digitalisointihankkeessa. Toimintamallin kehittämiseen on osallistunut laaja joukko valtionapuviranomaisia, avustusten hakijoita sekä muita asiantuntijoita.

Valtiokonttori tuottaa hankkeessa uudet yhteiset valtionavustuspalvelut avustusten hakijoille, saajille ja valtionapuviranomaisille, vastaa palveluiden jatkuvasta kehittämisestä sekä tarjoaa tukea kaikille palveluiden käyttäjille.

Lue lisää Valtionavustukset-uutiskirjeestä. Voit tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi osoitteessa https://uutiskirje.vm.fi/.

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset