Hyppää sisältöön

Haeavustuksia.fi-palvelu on julkaistu, Palosuojelurahasto mukana pilotoinnissa

Valtionavustushakujen julkaisemiseen ja valtionavustusten hakemiseen tarkoitetusta uudesta Haeavustuksia.fi-palvelusta on julkaistu ensimmäinen versio. Tutustu palveluun osoitteessa www.haeavustuksia.fi.

Palvelun käynnistymisen ensimmäisessä vaiheessa pilotoidaan Palosuojelurahaston (PSR) yleisavustuksen hakuilmoituksen julkaisua ja katselua. Valtionavustukset haetaan vielä Palosuojelurahaston nykyisen hakumenettelyn mukaan. Suunnitelmana on, että Haeavustuksia.fi-palvelun käyttöä laajennetaan hakemusten lähettämiseen ja käsittelyyn keväällä 2022.

Palosuojelurahasto pilotoi myös valtionavustuksia myöntäville viranomaisille kehitettävää Hallinnoiavustuksia.fi-palvelua, jossa hakuilmoitukset laaditaan.

”Rahaston tavoitteena on ollut jo vuosia kehittää avustustoimintaa tukeva sähköinen asiointipohja. Iloksemme huomasimme, että tämä prosessi käynnistyi laajalla rintamalla valtionhallinnossa”, kertoo PSR:n pääsihteeri Johanna Herrala. ”Pyrimme aktiivisesti mukaan yhteiseen toimintaan, sillä katsoimme, että parhaimmalla tavalla pystymme kehittämään omaa toimintaamme yhdessä muiden valtionavustustoimijoiden sekä laajan ja asiantuntevan taustaorganisaation kanssa.”

Valtionavustusten verkkopalveluja kehitetään jatkuvasti eri asiakasryhmien, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Esittelemme palvelua ja sen kehittämisen suuntaviivoja kaikille kiinnostuneille lokakuussa. Lisätietoja tilaisuudesta: Haeavustuksia.fi-verkkopalvelun esittelytilaisuus >

Lue lisää:

Valtionavustuspalvelut >
Valtiovarainministeriön hankesivu >

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta: valtionavustuspalvelut(at)valtiokonttori.fi

Valtiokonttori on mukana valtiovarainministeriön johtamassa valtionavustustoiminnan kehittämisen ja digitalisoinnin hankkeessa. Tuotamme uudet yhteiset verkkopalvelut valtionavustusten hakijoille, saajille ja avustuksia myöntäville viranomaisille. Koko valtionhallinto siirtyy vaiheittain uuteen toimintamalliin ja ottaa palvelut käyttöön lähivuosina. Kehitämme palveluja yhdessä asiakkaiden kanssa ja tarjoamme jatkossa käytön tukea.

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset