Hyppää sisältöön

Vastuullisuusraportoinnin webinaari 1/2023: Mittaaminen – miten ja miksi?

Millainen on hyvä mittari kestävää kehitystä edistävän työn mittaamiseksi? Entä millaisiin sudenkuoppiin voi pudota mittaria kehittäessä? Vastuullisuusraportoinnin webinaari Mittaaminen – miten ja miksi? on nyt julkaistu valtionhallinnon vastuullisuusraportoinnin työn tueksi ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaarissa vastuullisuusasiantuntija Katri Kanerva ja korkeakouluharjoittelija Netta Jakola käsittelevät mittaamisen teoriaa, esittelevät esimerkkien avulla hyvien mittareiden ominaisuuksia sekä kertovat mittaamiseen liittyvistä haasteista. Webinaari tarjoaa eväitä kestävän kehityksen eteen tehtävän työn mittaamiseksi ja vahvistaa ymmärrystä siitä, millaisista ominaisuuksista hyvä mittari koostuu ja millaisia ongelmia mittareiden kehittämiseen voi liittyä.

Webinaari sisältää kolme osa-aluetta: mittaamisen teorian, onnistuneen mittarin kehittämisen ja tunnistamisen sekä mittaamisen sudenkuopat, joten webinaarin voi katsoa halutessaan vain osittain. Katso webinaari ja hyppää mukaan mittaamisen maailmaan!

Webinaarin esitysmateriaali >

Lisätietoja: 

vastuullisuusasiantuntija Katri Kanerva, puh. 0295 50 3364, katri.kanerva(at)valtiokonttori.fi

 

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset