Hyppää sisältöön

Valtiokonttori on mukana Contact Forumissa 26.1.2023

Valtiokonttori on mukana torstaina 26.1.2023 Messukeskuksessa järjestettävässä korkeakouluopiskelijoiden rekrytointi- ja työelämätapahtuma Contact Forumissa. Tapahtumassa löydät meidät Valtiolle.fi-alueelta yhdessä monen muun valtionhallinnon kollegan kanssa.

Osastollamme tapaat Valtiokonttorin eri toimialoilla työskenteleviä asiantuntijoita. Millaisia tehtäviä Rahoitus-, Kansalaispalvelut- ja Talous, tieto ja työelämä -toimialoilla ja Valtiokonttorin yhteisissä palveluissa voi päästä tekemään harjoittelijana ja asiantuntijana? Millaista on olla töissä valtiolla ja Valtiokonttorissa? Tervetuloa juttusille!

Tule töihin Valtiokonttoriin

Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Työskentely meillä tarjoaa näköalapaikan koko valtionhallintoon.

Valtiokonttorissa työskentelee monien eri alojen ammattilaisia, esimerkiksi rahoituksen ja velanhallinnan asiantuntijoita, työelämän kehittäjiä, juristeja, data-analyytikkoja, viestinnän asiantuntijoita, korvausratkaisijoita sekä hallinnon ja tietotekniikan asiantuntijoita. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Rohkaisemme ja tuemme kaikkia oman osaamisen kehittämisessä.

Rekrytoimme vuosittain noin 10 korkeakouluharjoittelijaa eri toimialoillemme. Korkeakouluharjoittelijat ja loppuvaiheen opiskelijat ovat meillä päässeet esimerkiksi osallistumaan valtionhallinnon vastuullisuustyöhön, käsittelemään työtapaturmien korvaushakemuksia, tuottamaan tiedolla johtamisen avuksi erilaisia raportteja tai avustamaan asuntolainan valtiontakaukseen liittyvissä tehtävissä. Harjoittelupaikat aukeavat eri toimialoille kevään kuluessa. Monet tälläkin hetkellä avoinna olevat tehtävämme sopivat myös opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille ja niiden yhteydessä on mahdollista sopia myös harjoittelun suorittamisesta. 

Katso avoimet työpaikkamme täältä>

Tutustu tarkemmin Valtiokonttoriin ja valtiokonttorilaisiin >

Katso lisätiedot Contact Forum 2023 -tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://contactforum.fi/

Nähdään Contact Forumissa!

#valtiokonttorilaiset #valtiolleFI #töissävaltiolla #töissäSuomelle

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset