Hyppää sisältöön

Valtiokonttori on mukana Contact Forumissa 25.1.2024

Valtiokonttori on mukana torstaina 25.1.2024 Messukeskuksessa järjestettävässä korkeakouluopiskelijoiden rekrytointi- ja työelämätapahtuma Contact Forumissa. Messuilla löydät meidät valtiokonttorilaiset Valtiolle.fi-alueelta yhdessä monen muun valtionhallinnon kollegan kanssa.

Osastollamme tapaat Valtiokonttorin eri toimialoilla työskenteleviä asiantuntijoita. Millaisia tehtäviä Rahoitus-, Kansalaispalvelut- ja Talous, tieto ja työelämä -toimialoilla ja Valtiokonttorin yhteisissä palveluissa voi päästä tekemään harjoittelijana ja asiantuntijana? Millaista on olla töissä valtiolla ja Valtiokonttorissa? Tule kysymään ja tutustumaan!

Tule töihin Valtiokonttoriin

Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Työskentely meillä tarjoaa näköalapaikan koko valtionhallintoon.

Valtiokonttorissa työskentelee monien eri alojen ammattilaisia, esimerkiksi rahoituksen ja velanhallinnan asiantuntijoita, työelämän kehittäjiä, juristeja, data-analyytikkoja, viestinnän asiantuntijoita, korvausratkaisijoita sekä hallinnon ja tietotekniikan asiantuntijoita. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Rohkaisemme ja tuemme kaikkia oman osaamisen kehittämisessä.

Rekrytoimme vuosittain noin 10 korkeakouluharjoittelijaa eri toimialoillemme. Korkeakouluharjoittelijat ja loppuvaiheen opiskelijat osallistuvat meillä esim. valtionhallinnon vastuullisuustyöhön, korvausten käsittelyyn tai erilaisiin rahoituksen tehtäviin. Tämän kevään paikat avataan hakuun viimeistään messupäivänä.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme ja laita oma hakemuksesi Valtiolle.fi-sivustolla >

Tutustu tarkemmin Valtiokonttoriin ja valtiokonttorilaisiin >

Katso lisätiedot Contact Forum 2024 -tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa contactforum.fi

Nähdään Contact Forumissa!

#valtiokonttorilaiset #valtiolleFI #töissävaltiolla #töissäSuomelle #ContactForum2024

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset