Hyppää sisältöön

Valitse itsellesi sopivin kanava vastaanottaa laskuja!

Vastaanotatko laskusi jo sähköisenä? Sähköisesti välitetty lasku on ympäristöystävällinen ja nopea tapa vastaanottaa laskuja viranomaisilta. Kuluttaja-asiakkaiden myyntilaskujen sähköisiä välityskanavia ovat e-lasku, Suomi.fi-viestit ja OmaPosti.

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, Palkeet, toteuttaa yhteistyössä Valtiokonttorin kanssa myyntilaskujen sähköistämisen markkinointikampanjan marraskuun 2021 aikana. Kampanjan tarkoituksena on kannustaa kuluttaja-asiakkaita siirtymään sähköiseen verkkolaskuun.

Marraskuussa kaikkiin kuluttaja-asiakkaille paperisena Suomessa lähteviin myyntilaskuihin liitetään alla oleva markkinointiliite. Siinä kerrotaan, millaisia sähköisiä laskun vastaanottamismahdollisuuksia kuluttajalla on.

Markkinointimateriaalissa mainittujen maksutapojen lisäksi Palkeiden asiakkaat voivat maksaa laskuja MobilePay:lla. Maanmittauslaitoksen asiakkailla on puolestaan mahdollisuus sekä vastaanottaa että maksaa laskuja MobilePay:lla. Tällä hetkellä suunnitellaan, että MobilePay otettaisiin käyttöön maksutapana myös muissa virastoissa.

Sähköisin terveisin,
Valtiokonttori

Lisätietoja:

Kirsi Launomaa, projektipäällikkö, Valtiokonttori
verkkolaskutus@valtiokonttori.fi
+358 29 550 2031

 

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset