Hyppää sisältöön

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen kevään 2022 Valtio Expoon käynnistyy 16.11.2021 – tulkaa mukaan!

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Valtio Expoon 2022Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään seuraavan kerran tiistaina 10. toukokuuta 2022. Ensi keväänä Valtio Expo palaa aiemmilta vuosilta tuttuun malliin ja paikkaan: tapahtuma järjestetään perinteisenä messutapahtumana Marina Congress Centerissä Helsingissä. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa marraskuussa. Toimi nopeasti ja varmista paikkanne ensi vuoden Valtio Expossa!

Valtiokonttorin järjestämä Valtio Expo -messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaisimmat aiheet ja tarjoaa verkostoitumispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille. Ensi keväänä Valtio Expo täyttää jälleen tuttuun tapaan koko Marina Congress Centerin laajalla kattauksella kiinnostavia puheenvuoroja ja tietoiskuja, kahteen kerrokseen levittäytyvällä näyttelyalueella ja mukavilla – kasvokkaisilla – kohtaamisilla ja keskusteluilla uusien ja vanhojen tuttujen kanssa.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen alkaa 16. marraskuuta klo 9.00

Marinan 1. ja 2. kerrokseen toteutetaan aiemmista Valtio Expoista tuttuun tapaan näyttelyalue, jossa valtionhallinnon yhteistyökumppanit ja asiantuntijat pääsevät kohtaamaan ja tutustumaan. Nopeimmin paikkansa varmistavat näytteilleasettajat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen Valtio Expo 2022 -tapahtumaan käynnistyy tiistaina 16.11.2021 klo 9.00. Varmista paikka ja ilmoittaudu heti mukaan ensi vuoden tapahtumaan! Kannattaa toimia nopeasti, sillä niin osastopaikkoja kuin tietoiskuja on tarjolla rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu Valtio Expo 2022 -tapahtumaan on alakertaan 3.350 euroa + alv ja yläkertaan 2.750 euroa + alv. Näytteilleasettajan osallistumismaksu sisältää osastopaikan. Messuosastolle tilattavat palvelut (esim. osaston rakentaminen, kalusteet) laskutetaan erikseen messurakentajan tai Marinan toimesta.

Tietoiskun hinta on 1.300 euroa + alv. Näytteilleasettajien tietoiskuja on kahdessa salissa ja tietoiskut streamataan myös verkkoon.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää toiveen osastopaikasta. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet ilmoittautumisjärjestyksessä ja mahdollisuuksien mukaan.

Ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi tästä (lomake avautuu 16.11. klo 9) >

Lisätietoa näytteilleasettajille löytyy Valtio Expon verkkosivuilta >

Valtio Expo: valtionhallinnon päättäjien, asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kohtaamispaikka

Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Tapahtuma on perinteisesti tullut täyteen ja koonnut paikan päälle Marinaan yli 1 500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa. Näytteilleasettajat ovat kokeneet Valtio Expon hyvänä tilaisuutena kohdata valtionhallinnon asiantuntijoita ja valtaosa näyttelyosastoista onkin varattu heti näytteilleasettajien ilmoittautumisen avautuessa – monesti jo ensimmäisten tuntien aikana.

Valtio Expon näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita. Aiempina vuosina mukana on ollut niin tuttuja valtion palveluntarjoajia, matkailualan ja konsultoinnin palveluntuottajia, kuin kiinnostavia ICT-alan yrityksiä.

Valtionhallinnon osallistujille tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kurssi kirkkaaksi ja tuulta purjeisiin!

Vuoden 2022 Valtio Expon teemana on Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa. Mitä kaikkea tulevaisuus ja tuleva Valtio Expo tuokaan tullessaan? Valtio Expo 2022 -tapahtuman ohjelma ja esiintyjät julkistetaan ensi vuoden alkupuolella.

Tapahtumaan liittyvä info sekä ajankohtaiset uutiset tulevan tapahtuman teemoista ja valmistelusta löytyvät osoitteesta valtioexpo.fi. Pysy kuulolla!

Tervetuloa mukaan näytteilleasettajaksi Valtio Expoon!

 

Tiedustelut:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 050 409 4032
Valtio.Expo (at) valtiokonttori.fi

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset