Hyppää sisältöön

Tiedon luo: Tanssitaanko yrityksessäsi vielä kuittirumbaa?

Tiedon luo -podcastin uusimmassa jaksossa selvitetään, miten digikuitit helpottavat yrittäjän, kuluttajan ja kirjanpitäjän arkea. Mitä dataa digitaalisista kuiteista voisi saada, ja millaisia palveluja kuluttajille voitaisiin rakentaa? Miten kuittitietoja voisi hyödyntää vihreässä kirjanpidossa? Onko yhtään ihmistä, jolla olisi kaikki takuukuitit tallessa?

Tiedolla johtamisesta, eKuiteista ja taloushallinnon digitalisaatiosta podcastin juontaja Henni Purtosen kanssa ovat keskustelemassa Tilisanomien päätoimittaja ja johtava asiantuntija Janne Fredman Taloushallintoliitosta ja johtava taloushallinnon asiantuntija Pirjo Ilola Valtiokonttorista.

Kuitti on paperin viimeinen linnake suomalaisessa taloushallinnossa. Tulevaisuudessa kuitteja ei tule enää ollenkaan ajatelleeksi, mutta milloin ilmastollekin haitallinen paperikuittien tulostaminen lopetetaan? Pohjoismaista Ruotsi ja Tanska ovat Suomea edellä eKuittien tarjoamisessa. Onko lainsäädäntö ainoa vaihtoehto saada eKuitit käyttöön?

Kuuntele uusin jakso:

Tiedon luo käsittelee johtamista ja työelämän tulevaisuutta

Tiedon luo -podcastissa työelämää, muutosta ja johtamista lähestytään niin ihmisen kuin yhteiskunnan, talouden ja kulttuurin näkökulmasta. Vieraiden kanssa Henni pohtii kysymyksiä monikielisyydestä, digitalisaatiosta, hybridi- ja informaatiovaikuttamisesta, rakenteellisesta rasismista, tekoälyn etiikasta sekä valmentavasta johtamisesta ja luovuudesta.

Tiedon luo -podcastia voi kuunnella Spotifyssa ja Apple Podcasts -palvelussa. Jaksot löytyvät kootusti myös Valtiokonttorin verkkosivuilta ja osoitteesta valtiolla.fi. Suurin osa jaksoista on suomenkielisiä, mutta mukana on myös kaksi ruotsinkielistä jaksoa.

Tervetuloa keskustelemaan jaksojen aiheista myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella: #tiedonluo

Lisätietoja:
viestintäasiantuntija Henni Purtonen, puh. 0295 502 017, henni.purtonen(at)valtiokonttori.fi

 

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset