Hyppää sisältöön

Viikko aikaa Valtio Expoon – vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Vuoden suurin valtionhallinnon tapahtuma Valtio Expo 2022 rantautuu Marina Congress Centeriin viikon päätä tiistaina 10. toukokuuta 2022. Tänä keväänä teemana on tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa. Laiva on lastattu innostavilla puheenvuoroilla, herättelevillä ajatuksilla ja keskusteluilla, mukavilla kohtaamisilla ja iloisella messutunnelmalla. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 2 000 valtionhallinnon asiantuntijaa ja yhteistyökumppania. Ilmoittaudu mukaan ja hyppää kyytiin!

Mitä valtiolla tehdään vastuullisuuden eteen? Millaisia eväitä kannatta pakata mukaan pilvimatkalle? Kuinka työskentely Valtiokonttorissa koronatukien parissa on muuttanut työnantajakuvaa valtiosta? Mikä organisaatio pokkaa tänä vuonna uuden työn Kaiku-palkinnon? Näihin ja moniin muihin ajankohtaisiin kysymyksiin saamme vastauksen Valtio Expossa.

Käy tutustumassa päivän koko ohjelmatarjontaan ja poimi laajasta tarjonnasta juuri sinua kiinnostavat esitykset. Käy myös kurkkaamassa jo ennakkoon, mitkä 60 organisaatiota ovat tavattavissa Valtio Expon messualueella.

Katso koko ohjelma >

Tutustu näytteilleasettajiin >

Jos et pääse paikan päälle, on ohjelmaa mahdollista seurata myös verkon välityksellä Valtio Expon virtuaalisella tapatuma-alustalla. Linkki verkkoalustalle lähetetään ilmoittautuneille, joten muistathan käydä ilmoittautumassa.

Viimeinen kuulutus: ilmoittaudu mukaan pe 6.5. mennessä!

All aboard! Vielä ehdit mukaan Valtio Expoon. Valtio Expo on osallistujille veloitukseton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Ohjelmaa on mahdollista seurata myös verkon välityksellä. Linkki tapahtuman verkkoalustalle lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille. Muistathan siis ilmoittautua, jotta varmistat sisäänpääsysi Marinaan ja/tai verkkoalustalle.

Ilmoittaudu mukaan tästä >

Mikäli suunnitelmasi muuttuvat ilmoittautumisen jälkeen, käythän peruuttamassa osallistumisesi, jotta paikka vapautuu seuraavalle. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 6.5.2022.

Tule kuulemaan ja tapaamaan valtiokonttorilaisia

Valtiokonttori on Valtio Expossa mukana niin messualueella kuin ohjelmassa. Tule kuulemaan Valtiokonttorin ajankohtaisista aiheista ja jututtamaan asiantuntijoitamme.

Valtiokonttorilaisia tapaat mm. Valtion palveluntarjoajien yhteisellä osastolla nro 36 (1. krs, meren puoleinen pääty). Osastolla pääset kysymään ja kuulemaan asiantuntijoiltamme mm. Tutkihallintoa.fi-palvelusta ja datan analysoinnista valtiohallinnossa. Samalla voit kokeilla onneasi pyöräyttämällä valtion palveluntarjoajien palvelupottia. Jos voittorivi osuu kohdallesi, saat maukkaan palkinnon heti mukaasi. Kisailemalla osallistut myös BookBeat-lahjakorttien arvontaan.

Valtiokonttorin messuständin lisäksi oma messuosasto löytyy myös Valtion työelämäpalveluilta. Työelämäpalveluiden osastolla nro 24 tapaat tiimin asiantuntijoita ja pääset tutustumaan uuteen Valoa-sivustokokonaisuuteen valmentavasta ja oppivasta työkulttuurista. Voit myös kysyä ja kuulla lisää Kaiku-rahoitusmahdollisuuksista virastosi kehittämishankkeisiin ja kertoa toiveitasi valtionhallinnon uudistumiskyvyn ja tulevaisuuden kehittämisen ympärillä.

Kiinnostaako työtapaturmaturva kotimaassa, ulkomailla tai etätöissä? Tervetuloa myös Valtiokonttorin Tapaturmabaariin (1. krs) keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa aiheeseen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä ja nauttimaan lasillinen after work -hengessä!

Alla vielä muutama poiminta valtiokonttorilaisten puheenvuoroista. Tervetuloa!

Tulevaisuuden hallinto (Europaea):

klo 14:45 – 15:15 Mitä valtiolla tehdään vastuullisen toiminnan eteen?
rahoitusasiantuntija Sivi Palmén ja vastuullisuusasiantuntija Katri Kanerva, Valtiokonttori

Digi ja data (Fennia I):

klo 11:15 – 11:45 Turvallisesti kohti pilveä – kokemuksia Valtiokonttorin pilvimatkalta ja näkymiä avoimiin rajapintoihin
apulaisjohtaja Petri Ellmén ja pääarkkitehti Esko Kaarlonen, Valtiokonttori

klo 14:45 – 15:15 Kestävän kasvun ohjelma (RRP): toimeenpano, hallinto ja valvonta
finanssineuvos Laura Vartia, valtiovarainministeriö ja hankejohtaja Vesa Hagström, Valtiokonttori

Uudistuva työ (Fennia II):

klo 10:15 – 11:15: Työelämäpalvelut uudistuskyvyn tukena ja Kaiku-palkinnon jako
kehityspäällikkö Marjo Heikkinen, vastuullisuusasiantuntija Katri Kanerva, kehityspäällikkö Juha-Petri Sievänen, kehityspäällikkö Liisa Virolainen ja kehittämispäällikkö Sari Virta, Valtiokonttori

klo 13:15 – 13:45 Yli sata työntekijää pelastustalkoissa ja tilaisuus toimia toisin – Kuinka työskentely koronatuessa muutti työnantajakuvaa valtiosta?
toimialajohtaja Jyri Tapper ja kaksi nuorta asiantuntijaa, Valtiokonttori

klo 14:15 – 14:45 Työkykyneuvottelu työkykyjohtamisen tukena – työkaluja ja tuoreita tutkimustuloksia
ylilääkäri Anne Lamminpää, Valtiokonttori

Nähdään Valtio Expossa! 

Lisätiedot:

valtio.expo@valtiokonttori.fi
www.valtioexpo.fi

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset