Hyppää sisältöön

Liisa Räsänen Valtiokonttorin Kansalaispalvelut-toimialan toimialajohtajaksi

Kansalaispalvelut-toimialan uudeksi toimialajohtajaksi on nimitetty kesäkuun alusta lukien valtiotieteiden maisteri, Master of Arts in European Economic Studies Liisa Räsänen. Kansalaispalvelut-toimialan nykyinen toimialajohtaja Jyri Tapper siirtyy eläkkeelle marraskuussa.

Tällä hetkellä Liisa Räsänen työskentelee Yritykset ja yhteisöt -tulosalueen johtajana Patentti- ja rekisterihallituksessa (PRH). Ennen Patentti- ja rekisterihallitusta hän työskenteli eri tehtävissä Viestintävirastossa, viimeksi Asiakkuudet-toimialan johtajana. Hänellä on myös työkemusta Kilpailuvirastosta, jossa hän työskenteli mm. erikoistutkijana.

Liisa Räsänen kertoo, että kiinnostuksen Valtiokonttorin tehtäviin herätti tehtäväkentän laaja-alaisuus, näkemyksellisyys ja arvopohja. Valtiokonttoria hän pitää hyvin johdettuna, ja henkilöstö vaikuttaa tutkimustenkin mukaan tyytyväiseltä.

”Valtiokonttorin korvaus- ja vahinkopalvelut ovat keskeisessä roolissa myös viraston digitalisaation ja uudistamisen toteuttamisessa. On hienoa päästä vaikuttavaan ja vastuulliseen virastoon tekemään työtä yhteiskunnan ja asiakkaiden hyväksi”, kertoo Liisa Räsänen.

 

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset