Hyppää sisältöön

Parempaa hankintaosaamista itsearvioinnin avulla

Julkisen hankintatoimen tehtävissä työskentelevä, oletko jo tutustunut hankintaosaamisen itsearviointityökaluun? Julkiset hankintayksiköt voivat hyödyntää hankintaosaamisen itsearviointityökalua hankintaosaamisen tunnistamiseen ja sen kehittämiseen.

Työkalun avulla voi:

  • kartoittaa hankintaosaamisen nykytason
  • tunnistaa hankintaosaamiseen kohdistuvia kehittymistarpeita
  • seurata hankintaosaamisen kehittymistä.

Valtiokonttorin verkkosivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto itsearviointityökalun käyttöönottamiseksi. Hankintaosaamisen itsearviointityökalua voi käyttää suomeksi tai ruotsiksi. Työkalun ruotsinkielinen versio julkaistiin elokuussa 2023.

Julkisen hankintatoimen tehtävissä työskentelevät henkilöt ja julkiset hankintayksiköt saavat linkin työkaluun pyytämällä sen osoitteesta hankintatoimi(at)valtiokonttori.fi.

Itsearviointityökalua kehitetään käyttäjien tarpeiden pohjalta

Kevään 2023 aikana työkalua lähdettiin kehittämään, jotta se olisi käyttäjilleen entistä helppokäyttöisempi. Ensimmäisessä kehitysvaiheessa ei otettu kantaa itsearviointityökalun sisältöön, kuten esimerkiksi itsearvioinnin kysymyksiin tai vastausvaihtoehtoihin. Kevään 2023 havaitut muutokset työkaluun on tarkoitus toteuttaa syksyn 2023 aikana.

Tutustu työkaluun Valtiokonttorin verkkosivuilla

Lisätiedot:
hankintatoimi(at)valtiokonttori.fi

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset