Hyppää sisältöön

Kun töissä sattuu: Käytä aina sähköistä tapaturmailmoituslomaketta

Käytä aina sähköistä tapaturmailmoituslomaketta, se nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.

Virkamies: jos sinulle sattuu työtapaturma, tee tapaturmailmoitus aina tapaturmailmoituslomakkeella yhdessä työnantajan edustajan kanssa. Työnantajan edustaja voi olla tapaturma-asiamies tai esimerkiksi esimiehesi. Jos tapaturmailmoituksen täyttää muu työnantajan edustaja kuin varsinainen tapaturma-asiamies, on hyvä varmistua siitä, että myös organisaatiosi tapaturma-asiamies saa tiedon sattuneesta vahinkotapahtumasta.

Linkki lomakkeeseen: Työtapaturmat / Lomakkeet ja liitteet >

Linkki lomakkeen täyttöä opastavaan videoon (Youtube) >

Tapaturma-asiamies: kiitos vastaamisesta kyselyymme!

Syyspuolella kysyimme tapaturma-asiamiehiltä palvelumme sujuvuutta, viestinnän toimivuutta ja pyysimme kehitysideoita. Saimme peräti 109 vastaajaa liikkeelle. Keskiarvo palvelustamme on kouluarvosana-asteikolla 8,35. Kiitos kaikille vastaajille, erityisesti runsas avovastausten määrä ideoineen ilahdutti ja on kehittämistyömme apuna.

Vastauksissa nousi tärkeimmäksi kehittämisen kohteeksi sähköinen tapaturmailmoituslomakkeemme. Sen käytössä on haasteita, kun siihen pitää päästä käsiksi sekä vahingoittuneen että tapaturma-asiamiehen/esimiehen ja aina ei olla sopivasti yhtä aikaa paikalla. Lomakkeen käyttäminen on kuitenkin ehdoton edellytys, koska olemme siirtyneet sähköiseen arkistointiin Valtiokonttorissa. Käyttö myös nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

Verkkokoulu tapaturma-asiamiehille

Tapaturma-asiamiesten verkkokoulu >

Verkkokoulun voi suorittaa kuka vain ja se on Verkkokoulussa kohdassa Vahingonkorvaukset. Huomaathan, että sinulla on oltava tunnukset verkkokouluun. Tunnukset tilataan verkkokoulun etusivulta ja ne tulevat sähköpostiisi tilauksen jälkeen välittömästi ja pääset kouluun.

Tapaturmatonta kevättä!

Valtiokonttorin Kansalaispalvelut

◄ Kaikki uutiset