Hyppää sisältöön

Webinaari: Sujuvaa verkkomaksamista Suomi.fi-maksuilla

Mies ja nainen työskentelvät kannettavien tietokoneiden ääressä.Suomi.fi-maksujen webinaarit alkavat ensi viikolla. Syksyn webinaareissa kurkistetaan Suomi.fi-maksujen käyttöönottoprosessiin ja tutustutaan sekä itse palveluun että palvelun käyttäjien kokemuksiin. Webinaarien tarkoituksena on antaa tietoa Suomi.fi-maksut palvelusta ja sen käyttöönotosta.

Onnistuuko organisaatiosi palveluissa verkkomaksaminen? Suomi.fi-maksut on koko julkishallinnon käyttöön tarkoitettu verkkomaksamisen kokoamis- ja hallinnointipalvelu, joka säästää organisaation taloushallinnon resursseja. Palvelun käyttäminen on velvoitettu Kapa-laissa.

Webinaarissa on tarkoitus käydä käyttöönottoprosessin lisäksi läpi miten eri määritykset vaikuttavat käytännössä maksujen käsittelyyn. Samalla webinaarissa jaetaan hyviä käytäntöjä taloushallintoprosessin järjestämiseen.

– Vaikka Suomi.fi-maksut palvelun käyttöönotto ja maksurajapinnan toteutus ovat yksinkertaisia, on organisaatioilta tullut yhteydenottoja liittyen verkkomaksupalvelun tuottojen käsittelyyn ja taloushallintoprosessin muuttumiseen maksupalvelun käyttöönoton yhteydessä, taloushallintoasiantuntija Anni Koskinen Valtiokonttorista kertoo.

Webinaarit on suunnattu toimijoille, joilla on Kapa-lain mukaan oikeus käyttää Suomi.fi-maksuja. Webinaareja järjestetään kolme, ja ne ovat sisällöltään samanlaisia – voit siis valita itsellesi sopivimman ajankohdan osallistumiselle. Webinaareja voit seurata omalta koneeltasi paikasta riippumatta.

Sujuvaa verkkomaksamista Suomi.fi-maksuilla webinaarit:

Liity mukaan digitalisoimaan Suomea ja lue lisää Suomi.fi-maksut palvelun käyttöönotosta Suomi.fi-palveluhallinnasta.

Tutustu myös Suomi.fi-maksujen käyttäjätarinoihin Valtiokonttorin verkkosivuilla.

Lisätietoja:

verkkomaksaminen[at]valtiokonttori.fi

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset