Hyppää sisältöön

Suomi.fi-maksut palvelun käyttö laajenee

Suomi.fi-maksut palvelun käyttö Suomen kunnissa (sinisellä)

Sähköinen asiointi ja siinä verkkomaksaminen on tullut entistä tärkeämmäksi julkishallinnon organisaatioille. Tämä näkyy myös Suomi.fi-maksut palvelussa, joka on verkkokaupan maksuratkaisu julkishallinnon organisaatioille. Palvelussa organisaatio saa yhdellä sopimuksella helposti ja nopeasti kaikki verkkokaupan yleisimmät maksutavat sähköiseen asiointiinsa.

Vuoden 2023 ensimmäinen vuosipuolisko on ollut Suomi.fi-maksut palvelussa vilkas. VEMA22-projekti päättyi tammikuussa ja sen jälkeenkin palvelua on jatkuvasti kehitetty. Uusia asiakkaita tuli palveluun jo projektin aikana ja tämän kevään aikana vauhti on vain kiihtynyt. Palvelussa on jo yli 120 asiakasta, joilla on yhteensä noin 170 kauppiastunnusta. Myös hyvinvointialueet ovat aktivoituneet ja olemme jo saaneet ensimmäisen asiakkuuden hyvinvointialueista.

Vielä on kuitenkin paljon työtä edessä palvelujen digitalisoinnissa. Nyt on hyvä hetki siirtää organisaationne asiakaspalvelu uudelle tasolle, mikäli ette vielä käytä palveluamme! Olkaa yhteydessä ja sopikaa palvelun esittelystä. Kuulette miksi Suomi.fi-maksut palvelua kannattaa hyödyntää, mihin sitä voi käyttää ja miten palvelu otetaan käyttöön.

Lisätietoja: verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset