Hyppää sisältöön

Polttoainetuen hakeminen Valtiokonttorista on käynnistynyt

Polttoainetuen hakeminen on käynnistynyt Valtiokonttorissa tänään 1.11. klo 9.00.

Polttoainetuki kompensoi helmikuussa 2022 alkanutta äkillistä polttonesteiden hinnan nousua, joka alkoi Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Polttoainetuki koostuu kuljetusyrityksille maksettavasta kuljetustuesta ja työkoneyrityksille maksettavasta polttoöljytuesta. Tukia haetaan samalla hakemuksella Valtiokonttorin sähköisen asiointipalvelun kautta.

Hakuaika päättyy 30.11. klo 16.15. Kaikkien hakemusten on oltava Valtiokonttorissa kyseiseen ajankohtaan mennessä – huomaathan siis, että määräaika koskee myös paperihakemuksia ja esimerkiksi saman päivän postileima ei riitä. Tuen hakemista ei kannata jättää viimeiseen päivään, vaan suosittelemme täyttämään hakemuksen niin pian kuin mahdollista. Näin vältät esimerkiksi teknisten häiriöiden aiheuttamat aikatauluongelmat.

Valtiokonttorin verkkosivuilla osoitteessa haepolttoainetukea.fi on runsaasti tietoa, usein kysytyt kysymykset ja kattavat ohjeet hakemuksen täyttämiseen tuen hakijoille. Lisäksi hakijoiden käytössä on laskuri, jonka avulla maksettavan tuen määrää voi arvioida.

Katso tuen ehdot ja hakuohjeet >

Hae tukea sähköisessä asiointipalvelussa >

Kohderyhmä: polttoainetuki Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset