Hyppää sisältöön

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumaan avautuu 3.2.2021

Valtio Expo 2021 -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 5. toukokuuta 2021 kokonaan verkossa. Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon johdolle, asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille. Luvassa on tuttuun tapaan monipuolinen kattaus kiinnostavia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia – tällä kertaa virtuaalisesti. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 3.2.2021. Tervetuloa mukaan!

Miten korona on vaikuttanut työelämään valtionhallinnossa? Mitä uutta valtionhallinnossa on meneillään tiedolla johtamisen saralla? Millaiset ovat julkisen hallinnon ja talouden tulevaisuuden näkymät? Valtio Expossa pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan näistä sekä monista muista ajankohtaisista teemoista. Messutunnelmaa on tarjolla myös virtuaalisen tapahtuma-alustan näyttelyosastoilla.

Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumassa tulee olemaan:

  • VIRTUAALINEN TAPAHTUMA-ALUSTA, joka kokoaa Valtio Expon ohjelman ja osallistujat yhteen. Tapahtuma-alustan ohjelmasaleissa kuullaan ja keskustellaan päivän teemasta. Näytteilleasettajiin päästään tutustumaan virtuaalisessa näyttelysalissa.
  • LAADUKKAAT OHJELMASTREAMIT JA TALLENTEET. Tapahtuman ohjelma streamataan reaaliajassa virtuaalisen tapahtuma-alustan ohjelmasaleihin.
  • KATTAVA OHJELMAKOKONAISUUS, joka pitää sisällään monipuolisesti kiinnostavia puheenvuoroja niin valtionhallinnon asiantuntijoilta ja yhteistyökumppaneilta kuin myös talouden, urheilun ja kulttuurin kentiltä. Ohjelmaa lähetetään samanaikaisesti yhteensä kuudessa rinnakkaisessa ohjelmasalissa. Tallenteet mahdollistavat kiinnostaviin ohjelmasisältöihin palaamisen vielä tapahtuman jälkeenkin.
  • MAHDOLLISUUS VERKOSTOITUA, KESKUSTELLA, KOMMENTOIDA JA OSALLISTUA VIRTUAALISESTI ohjelmasalien yhteisissä keskusteluissa sekä yksityisviesteillä.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumaan käynnistyy keskiviikkona 3. helmikuuta klo 9.00

Valtionhallinnon yhteistyökumppanit pääsevät Valtio Expo -tapahtumassa esiin virtuaalisessa näyttelysalissa sekä tietoiskusalien ohjelmastreameissä. Näytteilleasettajan osallistumismaksu Valtio Expo 2021 -tapahtumaan on 1 800 euroa + alv. Nopeimmat voivat varata ohjelmaan myös 20 minuutin tietoiskun. Tietoiskun hinta on 1 300 euroa + alv. Tietoiskuja on rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu näytteilleasettajaksi osoitteessa valtioexpo.fi >
Ilmoittautumislinkki julkaistaan sivulla 3.2.2021 klo 9.00.

Viime syksynä osastopaikan kevään Valtio Expoon varanneille näytteilleasettajille on tarjottu mahdollisuus ilmoittautua verkkotapahtumaan viikkoa ennen virallisen ilmoittautumisen avautumista.

Infotilaisuus näytteilleasettajille

Järjestämme keskiviikkona 27.1. klo 9.00­−9.45 näytteilleasettajille Teamsissa infotilaisuuden, jossa esitellään Valtio Expo 2021 -verkkotapahtuman toteutusta, näytteilleasettajapaketin sisältöä sekä virtuaalista tapahtuma-alustaa. Kysymyksiin ovat tilaisuudessa vastaamassa Valtiokonttorin ja Prospectumin edustajat.

Osallistu infotilaisuuteen tästä >

Valtio Expo 5.5.2021: Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla

Valtio Expo 2021 -tapahtuman teemana on Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla.

Maailman paras hallinto -teemaan pureudutaan useista eri näkökulmista ja ohjelmaa lähetetään päivän aikana samanaikaisesti yhteensä kuudessa ohjelmasalissa. Pääsalissa sekä kahdessa teemasalissa kuullaan puheenvuoroja valtionhallinnon ja eri alojen asiantuntijoilta ja käydään keskustelua ajankohtaisista teemoista. Lisäksi kuullaan esimerkkejä erilaisista uusista valtionhallinnon hankkeista ja palveluista. Näytteilleasettajien tietoiskuja kuullaan kolmessa ohjelmasalissa.

Valtio Expo 2021 -tapahtuman ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä.

Valtionhallinnon päättäjien, asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kohtaamispaikka

Valtio Expo on tarkoitettu valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Aiempina vuosina Marina Congress Centerissä järjestetty messutapahtuma on perinteisesti tullut täyteen ja koonnut paikalle yli 1 500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa. Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Verkkotapahtumaan osallistuminen on niin vieraille kuin näytteilleasettajien edustajille helppoa eikä edellytä matkustamista. Toivommekin, että entistäkin useampi valtionhallinnon edustaja pääsee osallistumaan tapahtumaan.

Vieraiden ilmoittautuminen tapahtumaan käynnistyy myöhemmin keväällä.

Tervetuloa mukaan Valtio Expoon!

Lisätiedot:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 0295 50 3210
Viestintäasiantuntija Nina Parkkulainen, puh. 0295 50 2027
valtio.expo@valtiokonttori.fi
www.valtioexpo.fi

Kohderyhmä: Viranomaiset Yhdistykset ja järjestöt Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset