Hyppää sisältöön

Laina-asiakkaiden asiointipalvelussa käytetty Katso-tunnistautuminen on poistunut käytöstä

Laina-asiakkaiden asiointipalvelussa kirjautumisessa käytetty Katso-tunnistautuminen on poistunut käytöstä. Edellisestä ohjeistuksestamme poiketen Katso-tunnistautuminen poistui käytöstä jo vuodenvaihteessa Valtiokonttorista riippumattomasta syystä. Olemme pahoillamme yllättävästä muutoksesta. Digi- ja väestötietoviraston tarjoama Suomi.fi-tunnistautuminen ja valtuutus toimivat normaalisti.

Laina-asiakkaiden asiointipalvelu tarvitsee seuraavan valtuuden jotta kirjautuminen onnistuu:
Asiakaskategoria: Talous ja rahoitus
Valtuustyyppi: Asiointivaltuus
Valtuusasiat: Luottojen ja vakuuksien katselu
Tietoa valtuuksista: Yrityksen tai yhteisön puolesta asiointi >

Suomi.fi-tunnistus on julkisen hallinnon asiointipalveluiden yhteinen tunnistuspalvelu, joka käyttää vahvaa sähköistä tunnistautumista. Se on tietoturvallinen ja helppo käyttää. Tunnistustapoja ovat verkkopankkitunnistus, varmennekortti ja mobiilivarmenne. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti verkkopankkitunnistautumista.

Neuvontaa yrityksille ja yhteisöille
Digi- ja väestötietoviraston organisaatioiden asiakaspalvelu auttaa yrityksiä ja yhteisöjä Suomi.fi-palvelujen käytössä.
puh. 0295 53 5115
Tietoa organisaatioiden asiakaspalvelusta >

Valtiokonttorin sähköisen asiointipalvelun sisältöön ei ole tehty muutoksia. Palveluun kirjaudutaan edelleen osoitteessa https://luottopalvelu.valtiokonttori.fi/login.ashx.

Kohderyhmä: Yhdistykset ja järjestöt Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset