Hyppää sisältöön

Valtion tilinpäätös vuodelta 2018 on valmistunut

Valtiokonttorin ehdotus valtion tilinpäätökseksi varainhoitovuodelta 2018 on valmistunut ja annettu valtiovarainministeriölle Hallituksen vuosikertomuksen laadintaa varten.

Tilinpäätösehdotuksen allekirjoittivat Valtiokonttorin toimialajohtajat

Tilinpäätösehdotuksen allekirjoittivat Valtiokonttorin toimialajohtaja Lasse Skog (vas.) ja pääjohtaja Timo Laitinen (kolmas vasemmalta). Mukana tilaisuudessa apulaisjohtaja Tanja Wistbacka (toinen vasemmalta) ja taloushallintoasiantuntija Johanna Muukkonen (oikealla).

Tilinpäätös valmistui hiukan nopeammassa aikataulussa kuin aiempina vuosina. Yhtenä selityksenä tälle on, että kirjanpitoyksiköiden tilitiedot, joiden pohjalta valtion tilinpäätös laaditaan, olivat mallikkaassa kunnossa. Tästä kiitos yhteistyökumppaneille niin Palkeissa kuin kirjanpitoyksiköissäkin.

Ehdotuksen allekirjoittivat 20.3.2019 Valtiokonttorin pääjohtaja Timo Laitinen ja Talous, tieto ja työelämä -toimialan toimialajohtaja Lasse Skog.

Valtioneuvosto antaa eduskunnalle Hallituksen vuosikertomuksen vuodelta 2018 perustuslain 46 §:ssä säädettynä kertomuksena hallituksen toiminnasta, valtiontalouden hoidosta ja talousarvion noudattamisesta sekä niistä toimista, joihin hallitus on eduskunnan päätösten johdosta ryhtynyt.

Valtiokonttorin ehdotus valtion tilinpäätökseksi varainhoitovuodelta 2018 (pdf)

Valtiovarainministeriön tiedote 20.3.2019

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset