Hyppää sisältöön

Maksuliike-ekstranet suljetaan kesäkuun lopussa, tilalle Tiimeri-työtila

Valtiokonttori on uudistanut kevään aikana verkkopalveluitaan ja osana uudistusta Maksuliikkeen ekstranet-sivusto suljetaan kesäkuun lopussa.

Maksuliikepalveluihin ja kassanhallintaan liittyvä Valtiokonttorin materiaali (mm. määräykset, ohjeet ja lomakkeet) on jatkossa saatavilla uudesta Valtion maksuliike ja kassanhallinta -työtilasta, joka on tarkoitettu vain viranomaiskäyttöön. Kyseessä on Valtorin tarjoama Tiimeri-työtilaratkaisu, joka perustuu Microsoftin SharePoint-teknologiaan.

Kaikille Maksuliike-ekstranetin aktiivisille käyttäjille on avattu käyttöoikeus uuteen työtilaan. Työtila on jo käytettävissä, mutta joidenkin materiaalien osalta aineiston siirto jatkuu kesäkuun loppuun asti.

Useimmat organisaatiot voivat kirjautua työtilaan helposti Virtu-tunnistautumisen avulla. Työtilaan kirjautumiseen liittyvä Valtorin ohje on toimitettu sivuston käyttäjille erikseen.

Maksuliikkeen ja kassanhallinnan asiakirjat listataan myös Valtiokonttorin kotisivujen uudella Määräykset ja ohjeet -sivustolla, josta on linkitys uuteen työtilaan. Lue lisää Käsikirja-sivuston uudistuksesta >

Jos olet ollut Maksuliike-ekstranetin käyttäjä, mutta et jatkossa enää tarvitse ko. materiaalia, voit ilmoittaa käyttöoikeuksien poistosta osoitteeseen maksuliike@valtiokonttori.fi.

Lisätietoja muutoksesta saa osoitteesta maksuliike@valtiokonttori.fi

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset