Hyppää sisältöön

Laki kustannustuesta tulee voimaan 1.7.2020 – näin palvelemme 

Laki yritysten kustannustuesta tulee voimaan 1.7.2020. Tuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia. Tuki kohdentuu koronaviruspandemiasta kärsiviin yrityksiin ja toimialoihin. Myös liiketoimintaa harjoittavat säätiöt ja yhdistykset ovat tuen piirissä.

Kustannustukea voi hakea Valtiokonttorista 7.7.-31.8.2020.

Arvioi laskurilla, onko yrityksesi oikeutettu kustannustukeen

Tuen hakijan avuksi olemme julkaisseet laskurin, jonka avulla voi arvioida, onko yritys oikeutettu tukeen. Laskuri on suuntaa antava, sillä laskurissa ei ole mukana kaikkia laissa mainittuja ehtoja. Laskurin ilmoittama summa ei ole vielä virallinen päätös kustannustuesta, vaan tukea pitää hakea erikseen sähköisessä asiointikanavassa.

Siirry laskuriin

Vastaamme kysymyksiin UKK-sivulla ja puhelinpalvelussa

Usein kysyttyä yritysten kustannustuesta -sivulle on koottu yleisimpiä kysymyksiä kustannustukeen liittyen. Tiedot kustannustukeen ja sen hakemiseen liittyen löytyvät kustannustuki-palvelusivulta.

Kustannustuen puhelinpalvelu on tarkoitettu yritysten kustannustukea hakeville yrittäjille. Puhelinpalvelussa neuvomme hakemuksen täyttämisessä ja vastaamme kysymyksiin.

Kustannustuen puhelinpalvelu palvelee 1.7. alkaen arkisin klo 9-15 numerossa 0295 50 3050.

Valtiokonttori ei peri 0295-numeroihin soitetuista puheluista lisä- tai palvelumaksuja. Operaattorit perivät puheluista normaalin matkapuhelin-/palveluverkkomaksun.

Etsitkö näitä?

Usein kysyttyä kustannustuesta

Kustannustuen hakeminen

Kustannustuen piirissä olevat toimialat

Kustannustuen laskuri

Kohderyhmä: Yhdistykset ja järjestöt Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset