Hyppää sisältöön

Uusien valtionavustuspalveluiden esittelytilaisuus 13.6. (tallenne lisätty)

13.06.2023 09:30-10:50

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live

Tervetuloa valtionavustuspalveluiden uusien verkkopalvelujen esittelytilaisuuteen. Esittelemme Haeavustuksia.fi- ja Hallinnoiavustuksia.fi -palveluiden nykytilannetta ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Agendalla on tällä kertaa erityisesti valtionavustusten maksamiseen ja kirjanpidon kirjauksiin liittyviä seikkoja. Esittelemme muun muassa

  • myöntö- ja maksatuspäätösperusteisten ratkaisujen prosessit
  • maksuaikataulujen tallentamisen avustuspäätökselle
  • maksujen poimimisen ja tietojen lähettämisen Palkeille (Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus)
  • maksuihin ja kirjanpitoon liittyvät raportit.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen Satu Lindbergille osoitteeseen satu.lindberg@valtiokonttori.fi. Tilaisuuden lopuksi on varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille.

Valtionavustustoiminnan kehittäminen ja digitalisointi on valtiovarainministeriön johtama viisivuotinen hanke. Sen tavoitteena on, että koko valtionhallinto siirtyy vaiheittain valtionavustustoiminnan uuteen toimintamalliin ja ottaa käyttöön sitä tukevat yhteiset valtionavustustoiminnan verkkopalvelut.

Uudet yhteiset valtionavustustoiminnan verkkopalvelut palvelevat avustusten hakijoita, saajia ja valtionapuviranomaisia. Valtiokonttori vastaa palveluiden kehittämisestä ja tarjoaa tukea palveluiden käyttäjille.

Katso tilaisuuden tallenne

Muuta aiheeseen liittyvää